meriți să fii surprins
Curcan taiat cuburi cu sos

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 cani cana Faina alba de grau Faina alba de grau
Oregano Oregano
(dupa gust)
1 catei catel Usturoi Usturoi
1 bucati bucata Ardei gras verde Ardei gras verde
Salvie Salvie
(dupa gust)
Rozmarin Rozmarin
(dupa gust)
3 linguri lingura Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin
6 bucati bucata Masline verzi Masline verzi
(fara samburi)
6 bucati bucata Masline negre Masline negre
(cu samburi )
400 g g Piept de curcan Piept de curcan
10 bucati bucata Rosii cherry Rosii cherry
200 g g Branza Mozzarella Branza Mozzarella

Curcan taiat cuburi cu sos

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(4)

Mod de preparare

1. Se taie curcanul in cuburi si se trece prin faina, apoi se prajeste.

2. Se decojesc rosiile si se toaca marunt maslinele.

3. Intr-o tigaie se pun doua linguri de ulei de masline, se adauga usturoiul si ardeiul taiat in prealabil in bucati mici, rosiile si maslinele maruntite si se prajesc cateva minute. Se adauga un pahar cu apa, se pune sare si se adauga condimentele, se reduce focul si se fierbe totul 5 minute.

4. Cand sosul a mai scazut, se mai adauga un pahar de apa, sare si se mai reduce focul. La sfarsit, se adauga oregano maruntit, mozzarella rasa deasupra si se serveste peste curcan.

Este o reteta potrivita pentru copii.

Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.