Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 cani cana | Faina alba de grau Faina alba de grau | |
Oregano
Oregano (dupa gust) | ||
1 catei catel | Usturoi Usturoi | |
1 bucati bucata | Ardei gras verde Ardei gras verde | |
Salvie
Salvie (dupa gust) | ||
Rozmarin
Rozmarin (dupa gust) | ||
3 linguri lingura | Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin | |
6 bucati bucata | Masline verzi
Masline verzi (fara samburi) | |
6 bucati bucata | Masline negre
Masline negre (cu samburi ) | |
400 g g | Piept de curcan Piept de curcan | |
10 bucati bucata | Rosii cherry Rosii cherry | |
200 g g | Branza Mozzarella Branza Mozzarella |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCurcan taiat cuburi cu sos
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Se taie curcanul in cuburi si se trece prin faina, apoi se prajeste.
2. Se decojesc rosiile si se toaca marunt maslinele.
3. Intr-o tigaie se pun doua linguri de ulei de masline, se adauga usturoiul si ardeiul taiat in prealabil in bucati mici, rosiile si maslinele maruntite si se prajesc cateva minute. Se adauga un pahar cu apa, se pune sare si se adauga condimentele, se reduce focul si se fierbe totul 5 minute.
4. Cand sosul a mai scazut, se mai adauga un pahar de apa, sare si se mai reduce focul. La sfarsit, se adauga oregano maruntit, mozzarella rasa deasupra si se serveste peste curcan.
Este o reteta potrivita pentru copii.
Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.