meriți să fii surprins
Pui pe grill cu salata verde

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 bucati bucata Carne de pui Carne de pui
Cimbru Cimbru
(dupa gust)
2 catei catel Usturoi Usturoi
1 bucati bucata Lamai Lamaie
1 legaturi legatura Spanac Spanac
1 legaturi legatura Busuioc Busuioc
1 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline

Pui pe grill cu salata verde

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(0)

Mod de preparare

Puiul grill se spala si se desface cu grija, taind pe langa oasele aripilor pentru a elimina carcasa. Puiul astfel desfasurat se bate bine si se condimenteaza cu cimbru, rozmarin, usturoi tocat marunt, sare grunjoasa si piper, apoi se asaza intreg pe gratar, cate 12 minute pe fiecare parte.

Aproape de final, se stropeste puiul cu lamaie pentru a pastra suculenta carnii.

Se serveste alaturi de o salata verde. Recomandarea mea ar fi un mix de spanac cu busuioc si valeriana, stropite cu ulei de masline si zeama de lamaie, bineinteles condimentate cu sare si piper.