
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 kg kg | Mici porc-vita Mici porc-vita | ||
200 g g | Mustar Mustar | ||
8 felii felie | Paine toast Paine toast | ||
2 catei catel | Usturoi Usturoi | ||
1 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | ||
1 bucati bucata | Mix verdeturi Mix verdeturi | ||
1 bucati bucata | Lamai Lamaie | ||
50 g g | Hrean Hrean |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listMici si salata mix verdeturi
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Cat tinem micii pe gratar pregatim sosul si painea aromata astfel: mustarul il amestecam cu hreanul proaspat tocat foarte marunt, iar painea o frecam cu usturoi, o stropim cu ulei de masline si o asezam pe gratar, pana cand se rumeneste, cate 2 minute pe fiecare parte.
Alaturi de micii cu sos iute si paine cu usturoi va recomand o salata bogata in arome, precum cea de mix de verdeturi: rucola, valeriana si baby spanac, amestecate cu ulei si zeama de lamaie si drese cu sare si piper. E o salata simpla, insa de efect langa micii cu sos. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.