
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 bucati bucata | Lamai
Lamaie (zeama) | ||
2 bucati bucata | Portocale
Portocala (zeama) | ||
2 linguri lingura | Miere Miere | ||
Sare Sare | |||
Piper Piper | |||
1 lingurite lingurita | Oregano Oregano | ||
750 g g | Piept de curcan Piept de curcan | ||
Ulei de masline Ulei de masline | |||
1 bucati bucata | Ardei gras Ardei gras | ||
1 bucati bucata | Lamai Lamaie | ||
1 bucati bucata | Portocale Portocala | ||
7 ramuri ramura | Rozmarin Rozmarin |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPiept de curcan la cuptor cu miere, lamaie si portocala
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Spalati pieptul de curcan, il stergeti bine cu un servetel si il lasati deoparte.
Apoi, pregatiti marinada: intr-un bol, stoarceti zeama de la o lamaie, de la o portocala, adaugati 2 linguride miere, asezonati cu sare, piper, oregano si amestecati bine totul. Adaugati pieptul de curcan si lasatila marinat timp de 20 de minute.
Ungeti cu ulei de masline un vas termorezistent, taiati fasii un ardei gras, felii o portocala si o lamaie, lepuneti in vas, adaugatisi pieptul de curcan si marinada, cateva crengute de rozmarin si dati la cuptor, la 180°C timp de 40 de minute.
Pofta buna!