meriți să fii surprins
Piept de curcan la cuptor cu miere, lamaie si portocala

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 bucati bucata Lamai Lamaie
(zeama)
2 bucati bucata Portocale Portocala
(zeama)
2 linguri lingura Miere Miere
Sare Sare
Piper Piper
1 lingurite lingurita Oregano Oregano
750 g g Piept de curcan Piept de curcan
Ulei de masline Ulei de masline
1 bucati bucata Ardei gras Ardei gras
1 bucati bucata Lamai Lamaie
1 bucati bucata Portocale Portocala
7 ramuri ramura Rozmarin Rozmarin

Piept de curcan la cuptor cu miere, lamaie si portocala

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:10 h
(612)

Mod de preparare

Spalati pieptul de curcan, il stergeti bine cu un servetel si il lasati deoparte.

Apoi, pregatiti marinada: intr-un bol, stoarceti zeama de la o lamaie, de la o portocala, adaugati 2 linguride miere, asezonati cu sare, piper, oregano si amestecati bine totul. Adaugati pieptul de curcan si lasatila marinat timp de 20 de minute.

Ungeti cu ulei de masline un vas termorezistent, taiati fasii un ardei gras, felii o portocala si o lamaie, lepuneti in vas, adaugatisi pieptul de curcan si marinada, cateva crengute de rozmarin si dati la cuptor, la 180°C timp de 40 de minute.

Pofta buna!