
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 kg kg | Piept de pui Piept de pui | |
1 varfuri varf | Oregano Oregano | |
11 varfuri varf | Menta Menta | |
1 varfuri varf | Coriandru Coriandru | |
1 varfuri varf | Busuioc Busuioc | |
1 varfuri varf | Scortisoara macinata Scortisoara macinata | |
1 varfuri varf | Boia de ardei
Boia de ardei (dulce ) | |
1 varfuri varf | Piper alb Piper alb | |
1 lingurite lingurita | Coaja de lamaie Coaja de lamaie | |
2 lingurite lingurita | Sare de mare Sare de mare | |
6 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | |
2 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | |
800 g g | Iaurt Iaurt | |
4 bucati bucata | Ceapa verde Ceapa verde | |
400 g g | Castraveti Castravete | |
2 catei catel | Usturoi Usturoi |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPiept de pui mediteranean
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Mod de preparare sos de vara: Se taie marunt ceapa verde. Se dau pe razatoarea mare castravetii. Se piseaza usturoiul. Se amesteca iaurtul cu toate ingredientele si se potriveste de sare.
Mod de preparare pui: Se amestecatoate condimentele cu ulei de masline si apoi se pun peste carne, cu care se amestecabine. Se lasacarnea la rece intr-un vas acoperit timp de 10 ore. Se pune pe gratar.
Se serveste alaturi de sosul de vara si mai ales alaturi de cei dragi. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.