meriți să fii surprins
Piept de pui mediteranean

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 kg kg Piept de pui Piept de pui
1 varfuri varf Oregano Oregano
1 varfuri varf Menta Menta
1 varfuri varf Coriandru Coriandru
1 varfuri varf Busuioc Busuioc
1 varfuri varf Scortisoara macinata Scortisoara macinata
1 varfuri varf Boia de ardei Boia de ardei
(dulce )
1 varfuri varf Piper alb Piper alb
1 lingurite lingurita Coaja de lamaie Coaja de lamaie
2 lingurite lingurita Sare de mare Sare de mare
6 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
2 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
10 frunze frunza Menta Menta
800 g g Iaurt Iaurt
4 bucati bucata Ceapa verde Ceapa verde
400 g g Castraveti Castravete
2 catei catel Usturoi Usturoi

Piept de pui mediteranean

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:15 h
(9)

Mod de preparare

Mod de preparare sos de vara: Se taie marunt ceapa verde. Se dau pe razatoarea mare castravetii. Se piseaza usturoiul. Se amesteca iaurtul cu toate ingredientele si se potriveste de sare.

Mod de preparare pui: Se amestecatoate condimentele cu ulei de masline si apoi se pun peste carne, cu care se amestecabine. Se lasacarnea la rece intr-un vas acoperit timp de 10 ore. Se pune pe gratar.

Se serveste alaturi de sosul de vara si mai ales alaturi de cei dragi. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.