meriți să fii surprins
Piept de pui cu alune

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

400 g g Piept de pui Piept de pui
100 g g Crema de branza Crema de branza
4 frunze frunza Salvie Salvie
80 g g Bacon Bacon
20 g g Unt Unt
2 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
50 g g Alune de padure Alune de padure

Piept de pui cu alune

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

25 min
(13)

Mod de preparare

1. Pieptul de pui se pune intre doua folii de plastic si se bate usor pentru a se fragezi. Se taie apoi in felii subtiri.

2. Se mixeaza intr-un blender alunele si salvia.

3. Se pune crema de branza intr-un bol, se adauga alunele tocate cu salvia si se amesteca bine.

4. In mijlocul fiecarei felii de piept se pune o lingura de compozitie si se ruleaza.

5. Se inveleste fiecare rulou intr-o felie de bacon si se leaga cu ata.

6. Se topeste untul intr-o tigaie, se adauga uleiul si se se prajeste puiul pe toate partile. Se acopera si se mai prajeste inca 10 minute. La sfarsit, se condimenteaza cu sare si piper. Buon appetito!

Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.