
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
400 g g | Piept de pui Piept de pui | |
100 g g | Crema de branza Crema de branza | |
4 frunze frunza | Salvie Salvie | |
80 g g | Bacon Bacon | |
20 g g | Unt Unt | |
2 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | |
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | ||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | ||
50 g g | Alune de padure Alune de padure |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPiept de pui cu alune
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Pieptul de pui se pune intre doua folii de plastic si se bate usor pentru a se fragezi. Se taie apoi in felii subtiri.
2. Se mixeaza intr-un blender alunele si salvia.
3. Se pune crema de branza intr-un bol, se adauga alunele tocate cu salvia si se amesteca bine.
4. In mijlocul fiecarei felii de piept se pune o lingura de compozitie si se ruleaza.
5. Se inveleste fiecare rulou intr-o felie de bacon si se leaga cu ata.
6. Se topeste untul intr-o tigaie, se adauga uleiul si se se prajeste puiul pe toate partile. Se acopera si se mai prajeste inca 10 minute. La sfarsit, se condimenteaza cu sare si piper. Buon appetito!
Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.