
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPui la cuptor cu provolone
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pieptul de pui il taiem fasii, il stropim apoi cu ulei de masline si il condimentam dupa gust: sare, piper, boia afumata, usturoi, ierburi arometice. Lasam carnea la marinat, cel putin o ora, apoi o prajim in tigaie pana e frumos rumenita.
Pulpa de rosii o amestecam cu sare, piper si ierburile aromatice. Spanacul il tragem la tigaie in putin ulei de masline, impreuna cu usturoiul trecut prin presa sau tocat foarte fin. Sunt suficiente 2-3 minute, pana spanacul e moale. Nu ne ramane decat sa asamblam caserola. Ungem un vas termorezistent cu unt. Punem carnea de pui. Urmeaza un strat de spanac, apoi unul de rosii. Punem deasupra cubulete de provolone. Puteti sis a dati branza pe razatoare. Dam totul la cuptorul incins la 180°C. Coacem 10-15 minute sau pana provolone se topeste si incepe sa se rumeneasca.
Caserola de pui se serveste calda, pentru a ne bucura de un provolone care se intinde frumoas si este delicios. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.