meriți să fii surprins
Pui la cuptor cu provolone

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Reteta propusa de Teo Rogobete.

Ingrediente

400 g g Piept de pui Piept de pui
100 g g Baby spanac Baby spanac
2 catei catel Usturoi Usturoi
2 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
300 g g Rosii tocate Rosii tocate
1 linguri lingura Cimbru Cimbru
1 linguri lingura Busuioc Busuioc
1 linguri lingura Oregano Oregano
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
200 g g Branza Provolone Branza Provolone

Pui la cuptor cu provolone

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(12)

Mod de preparare

Pieptul de pui il taiem fasii, il stropim apoi cu ulei de masline si il condimentam dupa gust: sare, piper, boia afumata, usturoi, ierburi arometice. Lasam carnea la marinat, cel putin o ora, apoi o prajim in tigaie pana e frumos rumenita.

Pulpa de rosii o amestecam cu sare, piper si ierburile aromatice. Spanacul il tragem la tigaie in putin ulei de masline, impreuna cu usturoiul trecut prin presa sau tocat foarte fin. Sunt suficiente 2-3 minute, pana spanacul e moale. Nu ne ramane decat sa asamblam caserola. Ungem un vas termorezistent cu unt. Punem carnea de pui. Urmeaza un strat de spanac, apoi unul de rosii. Punem deasupra cubulete de provolone. Puteti sis a dati branza pe razatoare. Dam totul la cuptorul incins la 180°C. Coacem 10-15 minute sau pana provolone se topeste si incepe sa se rumeneasca.

Caserola de pui se serveste calda, pentru a ne bucura de un provolone care se intinde frumoas si este delicios. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Teo Rogobete.

2 oferte

Piept pui, dezosat, fără pielePiept pui, dezosat, fără piele
Piept pui, dezosat, fără piele
15.04 - 21.04
-21%
3,19
2,49Lei
Baby SpanacBaby Spanac
Baby Spanac
25.04 - 28.04
-28%
4,89
3,49Lei