meriți să fii surprins
Curcan cu lamaie si curry, ierburi si varza marinata

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

Sare iodata fina Sare iodata fina
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
4 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
500 ml ml Otet de vin Otet de vin
200 g g Capsuni Capsuni
200 g g Grisine Grisine
1 legaturi legatura Cimbru Cimbru
(proaspat)
1 legaturi legatura Rozmarin Rozmarin
(proaspat)
2 linguri lingura Faina alba de grau Faina alba de grau
(000 )
1 linguri lingura Curry Curry
1 bucati bucata Lamai Lamaie
600 g g Piept de curcan Piept de curcan
1 bucati bucata Varza alba Varza alba

Curcan cu lamaie si curry, ierburi si varza marinata

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

20 min
(8)

Mod de preparare

1. Se taie curcanul in felii de cel putin 1 cm. Se marineaza cu lamaie, curry si ierburi aromate pentru cel putin 15 minute.

2. Se trec bucatile de curcan prin amestecul de apa si faina si prin grisinele faramitate si se asezoneaza. Dupa 5 minute, se incalzeste uleiul si se soteaza intr-o tigaie, la foc mic. La inceput, se foloseste un capac, astfel incat sa se patrunda, iar la sfarsit, se da deoparte capacul.

3. Curcanul se serveste impreuna cu varza marinata intr-un sos preparat din otet, capsuni sfaramate, ulei si sare. Buon appetito!

Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.