Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Sare iodata fina
Sare iodata fina (dupa gust) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | ||
4 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | |
500 ml ml | Otet de vin Otet de vin | |
200 g g | Capsuni Capsuni | |
200 g g | Grisine Grisine | |
1 legaturi legatura | Cimbru
Cimbru (proaspat) | |
1 legaturi legatura | Rozmarin
Rozmarin (proaspat) | |
2 linguri lingura | Faina alba de grau
Faina alba de grau (000 ) | |
1 linguri lingura | Curry Curry | |
1 bucati bucata | Lamai Lamaie | |
600 g g | Piept de curcan Piept de curcan | |
1 bucati bucata | Varza alba Varza alba |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCurcan cu lamaie si curry, ierburi si varza marinata
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Se taie curcanul in felii de cel putin 1 cm. Se marineaza cu lamaie, curry si ierburi aromate pentru cel putin 15 minute.
2. Se trec bucatile de curcan prin amestecul de apa si faina si prin grisinele faramitate si se asezoneaza. Dupa 5 minute, se incalzeste uleiul si se soteaza intr-o tigaie, la foc mic. La inceput, se foloseste un capac, astfel incat sa se patrunda, iar la sfarsit, se da deoparte capacul.
3. Curcanul se serveste impreuna cu varza marinata intr-un sos preparat din otet, capsuni sfaramate, ulei si sare. Buon appetito!
Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.