meriți să fii surprins
Grill de porc cu salata fresh

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

20 g g Miere Miere
30 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
1 lingurite lingurita Cimbru Cimbru
30 g g Usturoi granulat Usturoi granulat
Oregano Oregano
30 g g Mustar Mustar
1 lingurite lingurita Sare Sare
Piper Piper
500 g g Cotlet de porc Cotlet de porc
(fara os, feliat)
Salata verde Salata verde
Ardei capia Ardei capia
Ceapa verde Ceapa verde
Rosii cherry Rosii cherry
Castraveti Castravete
Sare Sare
Ulei Ulei

Grill de porc cu salata fresh

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(20)

Mod de preparare

Pasul 1

Pentru inceput, pregateste o marinada.

Intr-un bol, adauga mierea, uleiul, cimbrul, usturoiul granulat, oregano si mustarul. Amesteca bine totul pana obtii un amestec omogen. Asezoneaza cu sare si piper, amesteca din nou si pregateste cotleul de porc, fara os, feliat. Cat pregatesti cotletul, da marinada la rece.

Pune cotletele de porc fara os pe o farfurie si unge-le pe ambele parti, cu marinada. Da cotletele la rece pana pregatesti salata.

Pasul 2

Spala si taie toate ingredientele pentru salata.

Pune intr-un bol salata verde, ardeiul capia taiat fasii, ceapa verde tocata, rosiile cherry taiate felii si castravetele taiat felii.

Asezoneaza cu sare, piper si oregano. Adauga putin ulei, amesteca si gata salata.

Da-o si pe ea la rece cat pregatesti grill-ul de porc.

Pasul 3

Pune un grill pe foc, adauga cotletul de porc si gateste-l 3-5 minute pe fiecare parte.

Cand sunt gata, serveste cu salata fresh pregatita mai devreme.

Pofta buna!

2 oferte

Miere poliflorăMiere polifloră
Miere polifloră
08.10 - 09.10
-40%
20,99
12,49Lei
Cotlet de porc, fără os, feliatCotlet de porc, fără os, feliat
Cotlet de porc, fără os, feliat
03.10 - 09.10
-33%
2,99
1,99Lei
Grill de porc cu salata fresh
30 min

Grill de porc cu salata fresh

Ingrediente

Miere
20 g
Ulei de masline
30 ml
Cimbru
1 lingurita
Usturoi granulat
30 g
Oregano
Mustar
30 g
Sare
1 lingurita
Piper
Cotlet de porc (fara os, feliat)
500 g
Salata verde
Ardei capia
Ceapa verde
Rosii cherry
Castravete
Sare
Ulei
Grill de porc cu salata fresh
10 min

Pasul 1

Marinada pentru carne de porc

Pentru inceput, pregateste o marinada.

Intr-un bol, adauga mierea, uleiul, cimbrul, usturoiul granulat, oregano si mustarul. Amesteca bine totul pana obtii un amestec omogen. Asezoneaza cu sare si piper, amesteca din nou si pregateste cotleul de porc, fara os, feliat. Cat pregatesti cotletul, da marinada la rece.

Pune cotletele de porc fara os pe o farfurie si unge-le pe ambele parti, cu marinada. Da cotletele la rece pana pregatesti salata.

Miere: 20 g
Ulei de masline: 30 ml
Cimbru: 1 lingurita
Usturoi granulat: 30 g
Oregano
Mustar: 30 g
Sare: 1 lingurita
Piper
Cotlet de porc (fara os, feliat): 500 g
Grill de porc cu salata fresh
10 min

Pasul 2

Salata fresh

Spala si taie toate ingredientele pentru salata.

Pune intr-un bol salata verde, ardeiul capia taiat fasii, ceapa verde tocata, rosiile cherry taiate felii si castravetele taiat felii.

Asezoneaza cu sare, piper si oregano. Adauga putin ulei, amesteca si gata salata.

Da-o si pe ea la rece cat pregatesti grill-ul de porc.

Salata verde
Ardei capia
Ceapa verde
Rosii cherry
Castravete
Sare
Piper
Oregano
Ulei
Grill de porc cu salata fresh
10 min

Pasul 3

Grill de porc cu salata fresh

Pune un grill pe foc, adauga cotletul de porc si gateste-l 3-5 minute pe fiecare parte.

Cand sunt gata, serveste cu salata fresh pregatita mai devreme.

Pofta buna!

Sare
Grill de porc cu salata fresh

Feedback

Cum ti-a placut sa gatesti cu noi?

1
2
3