
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
20 g g | Miere Miere | |
30 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | |
1 lingurite lingurita | Cimbru Cimbru | |
30 g g | Usturoi granulat Usturoi granulat | |
Oregano Oregano | ||
30 g g | Mustar Mustar | |
1 lingurite lingurita | Sare Sare | |
Piper Piper | ||
500 g g | Cotlet de porc
Cotlet de porc (fara os, feliat) | |
Salata verde Salata verde | ||
Ardei capia Ardei capia | ||
Ceapa verde Ceapa verde | ||
Rosii cherry Rosii cherry | ||
Castraveti Castravete | ||
Sare Sare | ||
Ulei Ulei |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listGrill de porc cu salata fresh
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pasul 1
Pentru inceput, pregateste o marinada.
Intr-un bol, adauga mierea, uleiul, cimbrul, usturoiul granulat, oregano si mustarul. Amesteca bine totul pana obtii un amestec omogen. Asezoneaza cu sare si piper, amesteca din nou si pregateste cotleul de porc, fara os, feliat. Cat pregatesti cotletul, da marinada la rece.
Pune cotletele de porc fara os pe o farfurie si unge-le pe ambele parti, cu marinada. Da cotletele la rece pana pregatesti salata.
Pasul 2
Spala si taie toate ingredientele pentru salata.
Pune intr-un bol salata verde, ardeiul capia taiat fasii, ceapa verde tocata, rosiile cherry taiate felii si castravetele taiat felii.
Asezoneaza cu sare, piper si oregano. Adauga putin ulei, amesteca si gata salata.
Da-o si pe ea la rece cat pregatesti grill-ul de porc.
Pasul 3
Pune un grill pe foc, adauga cotletul de porc si gateste-l 3-5 minute pe fiecare parte.
Cand sunt gata, serveste cu salata fresh pregatita mai devreme.
Pofta buna!