meriți să fii surprins
Dovlecei cu vinegreta de busuioc si menta

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 bucati bucata Busuioc Busuioc
1 legaturi legatura Menta Menta
2 linguri lingura Otet Otet
2 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust )
Piper negru Piper negru
(dupa gust )
1 catei catel Usturoi Usturoi
2 linguri lingura Maioneza Maioneza
4 bucati bucata Dovlecei Dovlecel

Dovlecei cu vinegreta de busuioc si menta

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

15 min
(45)

Mod de preparare

1. Se taie foarte subtire busuiocul si menta, se amesteca cu restul ingredientelor. Ultima cu care se amesteca bine este maioneza si trebuie sa rezulte un sos dens, dar lichid.

2. Se taie dovleceii felii si se pun pe gratar, lasandu-se usor al dente.

3. Se pun intr-o tava si se condimentează cu sos cand sunt inca calzi, insa nu fierbinti.

Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.