
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 bucati bucata | Busuioc Busuioc | |
1 legaturi legatura | Menta Menta | |
2 linguri lingura | Otet Otet | |
2 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust ) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust ) | ||
1 catei catel | Usturoi Usturoi | |
2 linguri lingura | Maioneza Maioneza | |
4 bucati bucata | Dovlecei Dovlecel |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listDovlecei cu vinegreta de busuioc si menta
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Se taie foarte subtire busuiocul si menta, se amesteca cu restul ingredientelor. Ultima cu care se amesteca bine este maioneza si trebuie sa rezulte un sos dens, dar lichid.
2. Se taie dovleceii felii si se pun pe gratar, lasandu-se usor al dente.
3. Se pun intr-o tava si se condimentează cu sos cand sunt inca calzi, insa nu fierbinti.
Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.