meriți să fii surprins
Pulpe de iepure cu ciuperci

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

8 bucati bucata Pulpa de iepure Pulpa de iepure
1 kg kg Ciuperci Ciuperci
1 bucati bucata Morcovi Morcov
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
2 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
1 cesti ceasca Vin rosu Vin rosu
2 lingurite lingurita Boia de ardei Boia de ardei
(dulce )
1 lingurite lingurita Condimente Condimente
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust )
Piper negru Piper negru
(dupa gust )
1 bucati bucata Ceapa galbena Ceapa galbena

Pulpe de iepure cu ciuperci

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(4)

Mod de preparare

1. Curatam pulpele de iepure, le pudram cu sare si piper, le frecam cu boia si le ungem cu ulei. Le introducem la cuptor la o temperatura de 175 de gradeCelsius timp de 40 de minute. La nevoie, adaugam putina apa.

2. In alt vas calim ceapa tocata marunt impreuna cu ciupercile si morcovul maruntit, adaugam ienibaharul, potrivim de sare si adaugam mararul maruntit.

3. Turnam totul peste iepurele din tava. Acoperim cu folie sau capac si lasam la cuptor inca 10 minute.

4. La final, adaugam vinul. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.

1 oferte

Ulei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin
Ulei de măsline extravirgin
25.10 - 31.10
21,99Lei