Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPulpe de iepure cu ciuperci
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Curatam pulpele de iepure, le pudram cu sare si piper, le frecam cu boia si le ungem cu ulei. Le introducem la cuptor la o temperatura de 175 de gradeCelsius timp de 40 de minute. La nevoie, adaugam putina apa.
2. In alt vas calim ceapa tocata marunt impreuna cu ciupercile si morcovul maruntit, adaugam ienibaharul, potrivim de sare si adaugam mararul maruntit.
3. Turnam totul peste iepurele din tava. Acoperim cu folie sau capac si lasam la cuptor inca 10 minute.
4. La final, adaugam vinul. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.