
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
8 bucati bucata | Pulpa de iepure Pulpa de iepure | ||
1 kg kg | Ciuperci Ciuperci | ||
1 bucati bucata | Morcovi Morcov | ||
1 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | ||
2 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | ||
1 cani cana | Vin rosu Vin rosu | ||
2 lingurite lingurita | Boia de ardei
Boia de ardei (dulce ) | ||
1 lingurite lingurita | Condimente Condimente | ||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust ) | |||
Piper negru
Piper negru (dupa gust ) | |||
1 bucati bucata | Ceapa galbena Ceapa galbena |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPulpe de iepure cu ciuperci
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Curatam pulpele de iepure, le pudram cu sare si piper, le frecam cu boia si le ungem cu ulei. Le introducem la cuptor la o temperatura de 175 de gradeCelsius timp de 40 de minute. La nevoie, adaugam putina apa.
2. In alt vas calim ceapa tocata marunt impreuna cu ciupercile si morcovul maruntit, adaugam ienibaharul, potrivim de sare si adaugam mararul maruntit.
3. Turnam totul peste iepurele din tava. Acoperim cu folie sau capac si lasam la cuptor inca 10 minute.
4. La final, adaugam vinul. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.