
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 bucati bucata | Pulpe de curcan Pulpa de curcan | |
250 g g | Rosii decojite Rosii decojite | |
15 bucati bucata | Masline Masline | |
2 bucati bucata | Ceapa galbena Ceapa galbena | |
3 fire fir | Cimbru Cimbru | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | ||
400 g g | Rosii Rosie |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCurcan cu sos de rosii
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Asezonam curcanul cu sare si piper si apoi il prajim pe fiecare parte (intr-o tigaie bine incinsa) cate 4 minute.
2. Apoi crestam pulpa, punem crengutele de cimbru si o introducem la cuptor, pentru inca 12-15 minute, la 180 °C sau la foc mediu.
3. Separat: pasam rosiile cu un blender. Taiem ceapa marunt si o prajim 2-3 minute intr-o tigaie bine incinsa. Adaugam rosiile pasate si maslinele. Asezonam cu sare si piper. Mai amestecam inca 2-3 minute.
4. Cam cu 2-3 minute inainte sa fie gata curcanul punem peste el sosul de rosii. O servim calda!
Aceasta reteta este recomandata dePetru Buiuca.