meriți să fii surprins
Curcan cu sos de rosii

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 bucati bucata Pulpe de curcan Pulpa de curcan
250 g g Rosii decojite Rosii decojite
15 bucati bucata Masline Masline
2 bucati bucata Ceapa galbena Ceapa galbena
3 fire fir Cimbru Cimbru
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
400 g g Rosii Rosie

Curcan cu sos de rosii

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(0)

Mod de preparare

1. Asezonam curcanul cu sare si piper si apoi il prajim pe fiecare parte (intr-o tigaie bine incinsa) cate 4 minute.

2. Apoi crestam pulpa, punem crengutele de cimbru si o introducem la cuptor, pentru inca 12-15 minute, la 180 °C sau la foc mediu.

3. Separat: pasam rosiile cu un blender. Taiem ceapa marunt si o prajim 2-3 minute intr-o tigaie bine incinsa. Adaugam rosiile pasate si maslinele. Asezonam cu sare si piper. Mai amestecam inca 2-3 minute.

4. Cam cu 2-3 minute inainte sa fie gata curcanul punem peste el sosul de rosii. O servim calda!

Aceasta reteta este recomandata dePetru Buiuca.

1 oferte

Măsline  bioMăsline  bio
Măsline bio
03.10 - 09.10
8,99Lei