
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
750 g g | Piept de curcan Piept de curcan | |
50 g g | Fasole verde Fasole verde | |
200 g g | Sunca presata
Sunca presata (taraneasca) | |
100 g g | Usturoi Usturoi | |
30 g g | Cimbru Cimbru | |
2 kg kg | Sare de mare Sare de mare | |
750 ml ml | Vin de masa Vin de masa | |
200 g g | Unt Unt |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPiept de curcan cu fasole sote
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Asezam pieptul de curcan dezosat intr-o tava, il ungem cu unt, il acoperim bine cu sare si stropim sarea cu vin alb. Introducem tava la cuptorul incins la 180C, timp de 2 h.
In acest timp pregatim si garnitura de fasole verde. Incingem o tigaie cu unt in care calim usturoiul si sunca. Adaugam fasolea verde si incepem sa sotam. Adaugam apa cat sa acopere si lasam sa se evapore. Repetam procesul pana cand fasolea este fiarta. Cand pieptul de curcan este gata, va recomand sa-i indeparta si crusta de sare si sa il clatiti cu putina apa calduta.
Pofta buna si spor la gatit!
Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.