meriți să fii surprins
Piept de curcan cu fasole sote

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

750 g g Piept de curcan Piept de curcan
50 g g Fasole verde Fasole verde
200 g g Sunca presata Sunca presata
(taraneasca)
100 g g Usturoi Usturoi
30 g g Cimbru Cimbru
2 kg kg Sare de mare Sare de mare
750 ml ml Vin de masa Vin de masa
200 g g Unt Unt

Piept de curcan cu fasole sote

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

2:00 h
(1)

Mod de preparare

Asezam pieptul de curcan dezosat intr-o tava, il ungem cu unt, il acoperim bine cu sare si stropim sarea cu vin alb. Introducem tava la cuptorul incins la 180C, timp de 2 h.

In acest timp pregatim si garnitura de fasole verde. Incingem o tigaie cu unt in care calim usturoiul si sunca. Adaugam fasolea verde si incepem sa sotam. Adaugam apa cat sa acopere si lasam sa se evapore. Repetam procesul pana cand fasolea este fiarta. Cand pieptul de curcan este gata, va recomand sa-i indeparta si crusta de sare si sa il clatiti cu putina apa calduta.

Pofta buna si spor la gatit!

Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.

1 oferte

Unt de masăUnt de masă
Unt de masă
06.10 - 09.10
-30%
9,99
6,99Lei