Piept de curcan cu fasole sote

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Piept de curcan cu fasole sote
DificultateScazuta
Timp de gatire2:00 h

Mod de preparare

    Asezam pieptul de curcan dezosat intr-o tava, il ungem cu unt, il acoperim bine cu sare si stropim sarea cu vin alb. Introducem tava la cuptorul incins la 180C, timp de 2 h.

    In acest timp pregatim si garnitura de fasole verde. Incingem o tigaie cu unt in care calim usturoiul si sunca. Adaugam fasolea verde si incepem sa sotam. Adaugam apa cat sa acopere si lasam sa se evapore. Repetam procesul pana cand fasolea este fiarta. Cand pieptul de curcan este gata, va recomand sa-i indeparta si crusta de sare si sa il clatiti cu putina apa calduta.

    Pofta buna si spor la gatit!

    Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.