
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPiept de curcan cu sos Creole
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Intr-o cratita calim legumele taiate cuburi foarte mici in acelasi timp cu foile de dafin si cimbru. Dupa ce sunt calite bine, adaugam zaharul, caramelizam si adaugam sosul de rosii.
Lasam sa fiarba la foc mic pana se reduce 1 sfert din cantitatea initiala. Gustam si asezonam cu sare si piper. Taiem pieptul de curcan in steak-uri de 100 de grame si le prajim pe tigaia gratar doar cu ulei de masline, sare si piper. Imediat ce pieptul de curcan este gatit, il dam la cuptor cu sos Creole timp de 15 minute la 170 grade C.
Pentru un plus de savoare, imediat ce sosul este gata adaugam unt. Servim alaturi de cartofi copti si legume sote!