meriți să fii surprins
Pulpa inferioara de curcan cu rosii uscate in ulei de masline

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

500 g g Pulpe de curcan Pulpa de curcan
4 bucati bucata Rosii uscate Rosii uscate
2 fire fir Rozmarin Rozmarin
3 catei catel Usturoi Usturoi
3 bucati bucata Ardei gras Ardei gras
(tricolor)
2 bucati bucata Morcovi Morcov
100 g g Ciuperci Ciuperci
50 g g Vinete Vanata
1 varfuri varf Chimen Chimen
1 lingurite lingurita Miere Miere
100 ml ml Vin spumant Vin spumant
50 ml ml Apa Apa
2 lingurite lingurita Ulei pentru prajit Ulei pentru prajit
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)

Pulpa inferioara de curcan cu rosii uscate in ulei de masline

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(0)

Mod de preparare

1. Crestam pulpa inferioara de curcan pe interior, in jurul osului. Desfacem un pic carnea de pe os. Apoi o punem la fiert cu un varf de sare. Este gata in momentul in care, daca o impungem, iese un lichid alb, si nu sange. O fierbem aproximativ 20-25 de minute .

2. Apoi o impanam (infingem in crestaturile carnii) cu bucati de usturoi, crengutele de rozmarin si rosiile uscate si legam totul cu o sfoara ca sa nu cada bucatile de usturoi sau rosii.

3. Tragem carnea la tigaie, pe toate partile, cate 2-3 minute pe fiecare parte. Asezonam cu sare si piper.

4. Apoi o introducem la cuptor impreuna cu vinul spumant si apa, pe care le turnam deasupra. O lasam la foc mediu spre mare (sau 200 ° C, functie sus si jos) aproximativ 20-25 de minute. La fiecare 5 minute adaugam cu o lingura lichid peste pulpa, pentru a nu se usca.

5. Cu 10 minute inainte sa fie carnea gata taiem legumele bucati mari si incepem sa le prajim intr-o tigaie bine incinsa, fara ulei sau unt. Asezonam cu sare si piper si amestecam incontinuu. Se vor prinde un pic, dar vor avea o culoare ca de legume facute la gratar si vor iesi foarte gustoase.

6. Dupa aproximativ 10 minute de amestecat continuu (cand vor fi deja patrunse, dar usor tari in interior) adaugam chimenul si mierea, oprim focul si amestecam pentru ca legumele sa preia din acest gust intens si parfumat. Curcanul se serveste cald, impreuna cu legumele. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata dePetru Buiuca.

Retete similare

Iepure gatit in stil Dijonez

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Iepure gatit in stil Dijonez
1:15 h
(0)
Rata cu portocale si orez aromat

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Rata cu portocale si orez aromat
3:00 h
(2)
Iepure cu masline si praz

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Iepure cu masline si praz
1:15 h
(4)
Curcan cu orez basmati, bacon si merisoare

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Curcan cu orez basmati, bacon si merisoare
4:00 h
(0)
Curcan cu legume taranesti

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Curcan cu legume taranesti
1:30 h
(0)
Carnati de porc cu mamaliga

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Carnati de porc cu mamaliga
25 min
(0)
Sarmale speciale de Craciun

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Sarmale speciale de Craciun
1:45 h
(3)
Sarmale ardelenesti

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Sarmale ardelenesti
2:45 h
(4)
Curcan deosebit de delicios

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Curcan deosebit de delicios
30 min
(1)
Curcan cu smantana si zucchini

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Curcan cu smantana si zucchini
25 min
(2)
Friptura de porc la cuptor

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Friptura de porc la cuptor
2:30 h
(2)
Curcan umplut

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Curcan umplut
3:30 h
(1)
Rulada de porc umpluta cu caise confiate

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Rulada de porc umpluta cu caise confiate
1:30 h
(1)
Curcan cu gorgonzola si coacaze

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Curcan cu gorgonzola si coacaze
45 min
(1)
Friptura de porc in sos de bere neagra

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Friptura de porc in sos de bere neagra
1:30 h
(0)