meriți să fii surprins
Iepure la cuptor cu legume

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

2 bucati bucata Ceapa galbena Ceapa galbena
3 bucati bucata Morcovi Morcov
4 bucati bucata Ardei gras verde Ardei gras verde
5 bucati bucata Rosii Rosie
2 bucati bucata Dovlecei Dovlecel
10 catei catel Usturoi Usturoi
2 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
3 bucati bucata Costita afumata Costita afumata
200 g g Masline Masline
500 g g Cartofi albi noi Cartofi albi noi
1 cesti ceasca Vin rosu Vin rosu
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust )
Piper negru Piper negru
(dupa gust )
1 bucati bucata Iepure Iepure

Iepure la cuptor cu legume

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:15 h
(38)

Mod de preparare

1. Tocam ceapa fideluta si maruntim morcovii, iar ardeii ii taiem fasii. Dovleceii ii taiem felii iar costita fasiute subtiri.

2. Facem mici buzunare in carne cu varful cutitului si impanam carnea cu costita si usturoi. Umplem burta iepurelui cu o parte din legume si o prindem cu scobitori.

3. Facem un pat din restul de legume cu putin ulei, peste care asezam iepurele, asezonat cu sare si piper.

4. Adaugam vinul.

5. Acoperim vasul cu o folie de aluminiu si introducem tava la cuptor timp de 45 de minute la o temperatura de 175 grade C. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.

1 oferte

Ulei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin
Ulei de măsline extravirgin
25.10 - 31.10
21,99Lei