
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
2 bucati bucata | Ceapa galbena Ceapa galbena | |
3 bucati bucata | Morcovi Morcov | |
4 bucati bucata | Ardei gras verde Ardei gras verde | |
5 bucati bucata | Rosii Rosie | |
2 bucati bucata | Dovlecei Dovlecel | |
10 catei catel | Usturoi Usturoi | |
2 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | |
3 bucati bucata | Costita afumata Costita afumata | |
200 g g | Masline Masline | |
500 g g | Cartofi albi noi Cartofi albi noi | |
1 cani cana | Vin rosu Vin rosu | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust ) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust ) | ||
1 bucati bucata | Iepure Iepure |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listIepure la cuptor cu legume
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Tocam ceapa fideluta si maruntim morcovii, iar ardeii ii taiem fasii. Dovleceii ii taiem felii iar costita fasiute subtiri.
2. Facem mici buzunare in carne cu varful cutitului si impanam carnea cu costita si usturoi. Umplem burta iepurelui cu o parte din legume si o prindem cu scobitori.
3. Facem un pat din restul de legume cu putin ulei, peste care asezam iepurele, asezonat cu sare si piper.
4. Adaugam vinul.
5. Acoperim vasul cu o folie de aluminiu si introducem tava la cuptor timp de 45 de minute la o temperatura de 175 grade C. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.