
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
3 linguri lingura | Sos de soia Sos de soia | |
2 linguri lingura | Miere Miere | |
600 g g | Piept de pui Piept de pui | |
500 g g | Sparanghel Sparanghel | |
4 linguri lingura | Ulei de seminte de susan Ulei de seminte de susan | |
1 bucati bucata | Ceapa galbena Ceapa galbena | |
1 bucati bucata | Ananas Ananas | |
100 ml ml | Supa de pui Supa de pui | |
1 bucati bucata | Lamai Lamaie | |
4 linguri lingura | Sos de stridii Sos de stridii | |
Cuisoare
Cuisoare (dupa gust) | ||
Boia de ardei
Boia de ardei (dupa gust) | ||
2 bucati bucata | Nuca de cocos Nuca de cocos |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRagout de pui dulce-acrisor in nuca de cocos
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Gauriti cele trei adancituri ale nucii de cocos, scurgeti si pastrati laptele de cocos, apoi taiati in jumatati cu fierastraul fiecare nuca de cococs. Taiati puiul in cubulete, la fel si ananasul. Tocati ceapa marunt si stoarceti lamaia pentru zeama.
Amestecati sosul de soia si mierea si ungeti puiul cu mix-ul obtinut.
Gatiti sparanghelul in apa clocotita sarata pentru aproximativ 7 minute, apoi scurgeti-l, clatiti-l in apa rece si taiati -l in bucatele pe diagonala.
Incingeti uleiul intr-un wok. Adaugati cepele si caliti pana devin translucide, apoi adaugati puiul si prajiti-l pentru 1-2 minute inainte de a adauga ananasul si sparanghelul. Turnati supa de pui si laptele de cocos si asezonati cu zeama de lamaie, sos de stridii, sare, piper negru macinat, un varf de cuisoare si un varf de boia de ardei iute. Lasati sa fiarba aproximativ 4 minute, apoi turnati in jumatatile de nuca de cocos si serviti cald.