meriți să fii surprins
Ragout de pui dulce-acrisor in nuca de cocos

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

3 linguri lingura Sos de soia Sos de soia
2 linguri lingura Miere Miere
600 g g Piept de pui Piept de pui
500 g g Sparanghel Sparanghel
4 linguri lingura Ulei de seminte de susan Ulei de seminte de susan
1 bucati bucata Ceapa galbena Ceapa galbena
1 bucati bucata Ananas Ananas
100 ml ml Supa de pui Supa de pui
1 bucati bucata Lamai Lamaie
4 linguri lingura Sos de stridii Sos de stridii
Cuisoare Cuisoare
(dupa gust)
Boia de ardei Boia de ardei
(dupa gust)
2 bucati bucata Nuca de cocos Nuca de cocos

Ragout de pui dulce-acrisor in nuca de cocos

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(2)

Mod de preparare

Gauriti cele trei adancituri ale nucii de cocos, scurgeti si pastrati laptele de cocos, apoi taiati in jumatati cu fierastraul fiecare nuca de cococs. Taiati puiul in cubulete, la fel si ananasul. Tocati ceapa marunt si stoarceti lamaia pentru zeama.

Amestecati sosul de soia si mierea si ungeti puiul cu mix-ul obtinut.

Gatiti sparanghelul in apa clocotita sarata pentru aproximativ 7 minute, apoi scurgeti-l, clatiti-l in apa rece si taiati -l in bucatele pe diagonala.

Incingeti uleiul intr-un wok. Adaugati cepele si caliti pana devin translucide, apoi adaugati puiul si prajiti-l pentru 1-2 minute inainte de a adauga ananasul si sparanghelul. Turnati supa de pui si laptele de cocos si asezonati cu zeama de lamaie, sos de stridii, sare, piper negru macinat, un varf de cuisoare si un varf de boia de ardei iute. Lasati sa fiarba aproximativ 4 minute, apoi turnati in jumatatile de nuca de cocos si serviti cald.

2 oferte

Piept pui, dezosat, fără pielePiept pui, dezosat, fără piele
Piept pui, dezosat, fără piele
15.04 - 21.04
-21%
3,19
2,49Lei
Sparanghel verdeSparanghel verde
Sparanghel verde
25.04 - 28.04
-25%
19,99
14,99Lei