
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
10 g g | Piper negru Piper negru | |
500 g g | Cartofi dulci Cartof dulce | |
10 g g | Curry Curry | |
10 g g | Boia de ardei
Boia de ardei (dulce ) | |
300 ml ml | Vin alb Vin alb | |
100 g g | Slanina de porc afumata Slanina de porc afumata | |
300 g g | Unt Unt | |
4 bucati bucata | Pulpe de curcan
Pulpa de curcan (inferioare ) | |
400 ml ml | Apa Apa | |
4 catei catel | Usturoi Usturoi | |
500 g g | Ceapa galbena Ceapa galbena | |
2 foi foaie | Foi de dafin Foaie de dafin | |
Sare iodata fina
Sare iodata fina (dupa gust) | ||
Ulei de masline
Ulei de masline (dupa gust) | ||
Otet balsamic
Otet balsamic (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPulpa de curcan cu rozmarin
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pulpele de curcan trebuie sa fie fara piele. Se aromatizeaza cu ramurele de rozmarin, fiecare cu cel putin 3, si se ung cu unt. Slanina se ruleaza si se prinde cu o scobitoare. Ierburile aromatice se adauga in vinul alb, peste care se toarna un pic de ulei de masline si apa. Totul se pune la cuptorul preincalzit la 160 de grade aproximativ 2 ore. Pulpele se stropesc continuu cu sosul obtinut.
Fierbeti apa cu foile de dafin, piperul si putina sare. Adaugati cartofii (taiati mediu) si dupa 5 minute ceapa, taiata in 4. Scurgeti apa si asezonati cartofii si ceapa, fara a le strica forma, cu sare, ulei de masline si otet balsamic.
Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.