meriți să fii surprins
Pulpa de curcan cu rozmarin

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

10 g g Piper negru Piper negru
500 g g Cartofi dulci Cartof dulce
10 g g Curry Curry
10 g g Boia de ardei Boia de ardei
(dulce )
300 ml ml Vin alb Vin alb
100 g g Slanina de porc afumata Slanina de porc afumata
300 g g Unt Unt
4 bucati bucata Pulpe de curcan Pulpa de curcan
(inferioare )
400 ml ml Apa Apa
4 catei catel Usturoi Usturoi
500 g g Ceapa galbena Ceapa galbena
2 foi foaie Foi de dafin Foaie de dafin
Sare iodata fina Sare iodata fina
(dupa gust)
Ulei de masline Ulei de masline
(dupa gust)
Otet balsamic Otet balsamic
(dupa gust)

Pulpa de curcan cu rozmarin

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(16)

Mod de preparare

Pulpele de curcan trebuie sa fie fara piele. Se aromatizeaza cu ramurele de rozmarin, fiecare cu cel putin 3, si se ung cu unt. Slanina se ruleaza si se prinde cu o scobitoare. Ierburile aromatice se adauga in vinul alb, peste care se toarna un pic de ulei de masline si apa. Totul se pune la cuptorul preincalzit la 160 de grade aproximativ 2 ore. Pulpele se stropesc continuu cu sosul obtinut.

Fierbeti apa cu foile de dafin, piperul si putina sare. Adaugati cartofii (taiati mediu) si dupa 5 minute ceapa, taiata in 4. Scurgeti apa si asezonati cartofii si ceapa, fara a le strica forma, cu sare, ulei de masline si otet balsamic.

Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.

1 oferte

Pulpă întreagă de curcanPulpă întreagă de curcan
Pulpă întreagă de curcan
18.04 - 21.04
Stoc limitat!*
2,19Lei