
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 cani cana | Rosii uscate Rosii uscate | ||
3 catei catel | Usturoi Usturoi | ||
1 lingurite lingurita | Oregano Oregano | ||
1 varfuri varf | Busuioc Busuioc | ||
3 bucati bucata | Rosii Rosie | ||
50 ml ml | Vin alb Vin alb | ||
2 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | ||
1 lingurite lingurita | Sare de mare Sare de mare | ||
1 varfuri varf | Piper negru Piper negru | ||
4 bucati bucata | Pulpe de curcan Pulpa de curcan |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPulpe de curcan gatite in stil mediteranean
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Condimentam pulpele de curcan cu sare si piper, le ungem cu ulei - 2 linguri de ulei de la rosii si 2 linguri de ulei de masline - si le introducem la cuptor la o temperatura de 175 ° C timp de 45 de minute. Din cand in cand adaugam putin apa.
2. Intre timp, pasam rosiile proaspete cu blenderul, adaugam vinul, 100 ml apa, usturoiul zdrobit, busuiocul si oregano.
3. Dupa rumenirea pulpelor adaugam compozitia de rosii si rosiile uscate intregi, acoperim vasul si il lasam in cuptor inca 20 de minute. Daca mai este nevoie, adaugam putin apa. Potrivim de gust cu sare si piper. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.