meriți să fii surprins
Tocana picanta de curcan

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

600 g g Piept de curcan Piept de curcan
(dezosat)
400 g g Fasole verde Fasole verde
(taiata )
50 g g Ghimbir Ghimbir
50 g g Usturoi Usturoi
100 g g Ceapa galbena Ceapa galbena
2 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
200 g g Orez bob lung Orez bob lung
50 g g Ardei iute Ardei iute
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
2 bucati bucata Rosii Rosie
25 ml ml Ulei de masline Ulei de masline

Tocana picanta de curcan

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(0)

Mod de preparare

Legumele se curata si se toaca marunt, iar pieptul de curcan se taie in cuburi. Intr-o tigaie incinsa se prajeste ghimbirul, usturoiul, ceapa si ardeiul iute. Dupa ce se calesc legumele se adauga cubuletele de piept de curcan, se soteaza, se adauga apoi si fasolea verde, dupa ce pieptul a inceput sa prinda culoare. Se adauga apoi si ultimul ingredient: rosiile taiate cuburi.

Totul se gateste la foc mic, cu capacul pus, pana cand tocanita scade si zeama se transforma in sos.

Se serveste cu orez fiert si cu patrunjel proaspat tocat presarat. Pofta buna!

1 oferte

Ulei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin
Ulei de măsline extravirgin
25.10 - 31.10
21,99Lei