
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
600 g g | Piept de curcan
Piept de curcan (dezosat) | ||
400 g g | Fasole verde
Fasole verde (taiata ) | ||
50 g g | Ghimbir Ghimbir | ||
50 g g | Usturoi Usturoi | ||
100 g g | Ceapa galbena Ceapa galbena | ||
2 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | ||
200 g g | Orez bob lung Orez bob lung | ||
50 g g | Ardei iute Ardei iute | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | |||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | |||
2 bucati bucata | Rosii Rosie | ||
25 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listTocana picanta de curcan
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Legumele se curata si se toaca marunt, iar pieptul de curcan se taie in cuburi. Intr-o tigaie incinsa se prajeste ghimbirul, usturoiul, ceapa si ardeiul iute. Dupa ce se calesc legumele se adauga cubuletele de piept de curcan, se soteaza, se adauga apoi si fasolea verde, dupa ce pieptul a inceput sa prinda culoare. Se adauga apoi si ultimul ingredient: rosiile taiate cuburi.
Totul se gateste la foc mic, cu capacul pus, pana cand tocanita scade si zeama se transforma in sos.
Se serveste cu orez fiert si cu patrunjel proaspat tocat presarat. Pofta buna!