
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1,2 kg kg | Pulpe de curcan
Pulpa de curcan (inferioare ) | ||
50 g g | Rosii uscate Rosii uscate | ||
1 linguri lingura | Miez seminte de floarea-soarelui
Miez seminte de floarea-soarelui (nesarate ) | ||
4 g g | Chilli pudra Chilli pudra | ||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | |||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listCurcan deosebit de delicios
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Dezosam pulpa de curcan. Apoi o taiem in asa fel incat sa devina o foaie lunga de carne. O presam cu mana pentru a se intinde la o grosime cat mai egala.
2. Introducem degetele pe sub pielea pulpei, dar avem grija sa nu o rupem. O separam doar de carne putin cate putin.
3. Intre carne si piele punem rosiile uscate tocate marunt amestecate cu seminte de floarea-soarelui, sare, piper si chili.
4. Prajim carnea intr-o tigaie incinsa neaderenta, mai intai pe partea cu carnea, timp de 5 minute. Apoi, pe partea cu pielea, inca 4-5 minute.
5. Introducem pulpa la cuptor timp de 23-25 de minute la 200 grade C. O lasam sa se odihneasca in afara cuptorului inca 10 minute inainte de servire. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Petru Buiuca.