meriți să fii surprins
Curcan deosebit de delicios

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1,2 kg kg Pulpe de curcan Pulpa de curcan
(inferioare )
50 g g Rosii uscate Rosii uscate
1 linguri lingura Miez seminte de floarea-soarelui Miez seminte de floarea-soarelui
(nesarate )
4 g g Chilli pudra Chilli pudra
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)

Curcan deosebit de delicios

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(4)

Mod de preparare

1. Dezosam pulpa de curcan. Apoi o taiem in asa fel incat sa devina o foaie lunga de carne. O presam cu mana pentru a se intinde la o grosime cat mai egala.

2. Introducem degetele pe sub pielea pulpei, dar avem grija sa nu o rupem. O separam doar de carne putin cate putin.

3. Intre carne si piele punem rosiile uscate tocate marunt amestecate cu seminte de floarea-soarelui, sare, piper si chili.

4. Prajim carnea intr-o tigaie incinsa neaderenta, mai intai pe partea cu carnea, timp de 5 minute. Apoi, pe partea cu pielea, inca 4-5 minute.

5. Introducem pulpa la cuptor timp de 23-25 de minute la 200 grade C. O lasam sa se odihneasca in afara cuptorului inca 10 minute inainte de servire. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Petru Buiuca.