meriți să fii surprins
Piept de curcan umplut si asezonat cu clementine caramelizate

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

2 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
1 bucati bucata Ceapa galbena Ceapa galbena
4 catei catel Usturoi Usturoi
1 bucati bucata Ardei gras Ardei gras
2 lingurite lingurita Chimen Chimen
100 g g Migdale Migdale
150 g g Bacon Bacon
600 g g Piept de curcan Piept de curcan
25 g g Cimbru Cimbru
25 g g Busuioc Busuioc
4 bucati bucata Clementine Clementina
35 g g Unt Unt
30 g g Zahar brun Zahar brun
30 ml ml Otet balsamic Otet balsamic

Piept de curcan umplut si asezonat cu clementine caramelizate

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:15 h
(1)

Mod de preparare

Intr-o tigaie, puneti uleiul si cubuletul de unt. Cand s-a topit untul, adaugati ceapa, usturoiul, ardeiul tocat, chimenul si migdalele macinate si caliti-le putin pana se inmoaie.

Pe o folie alimentara, asezati baconul sub forma unui dreptunghi. Asezati pieptul de curcan deasupra, adaugati umplutura pregatita mai devreme si asezonati cu cimbru si busuioc. Rulati bine si apoi transferati ruloul pe o folie de copt si bagati la cuptor la 180 °C, timp de 40 minute.

Intre timp, pregatiti clementinele caramelizate. Topiti untul si zaharul intr-un vas, la foc mic. Adaugati clementinele (felii) si gatiti-le timp de 4, 5 minute. Adaugati otetul, mariti focul si gatiti timp de 3 minute pana se caramelizeaza.

Dupa ce s-a rumenit bine, scoateti ruloul de curcan si asezonati cu clementinele caremelizate si cu sosul obtinut in urma caramelizarii.

1 oferte

Ulei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin
Ulei de măsline extravirgin
25.10 - 31.10
21,99Lei