
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPiept de curcan umplut si asezonat cu clementine caramelizate
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Intr-o tigaie, puneti uleiul si cubuletul de unt. Cand s-a topit untul, adaugati ceapa, usturoiul, ardeiul tocat, chimenul si migdalele macinate si caliti-le putin pana se inmoaie.
Pe o folie alimentara, asezati baconul sub forma unui dreptunghi. Asezati pieptul de curcan deasupra, adaugati umplutura pregatita mai devreme si asezonati cu cimbru si busuioc. Rulati bine si apoi transferati ruloul pe o folie de copt si bagati la cuptor la 180°C, timp de 40 minute.
Intre timp, pregatiti clementinele caramelizate. Topiti untul si zaharul intr-un vas, la foc mic. Adaugati clementinele (felii) si gatiti-le timp de 4, 5 minute. Adaugati otetul, mariti focul si gatiti timp de 3 minute pana se caramelizeaza.
Dupa ce s-a rumenit bine, scoateti ruloul de curcan si asezonati cu clementinele caremelizate si cu sosul obtinut in urma caramelizarii.