meriți să fii surprins
Curcan cu gorgonzola si coacaze

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 kg kg Piept de curcan Piept de curcan
500 g g Smantana 20% Smantana 20%
100 g g Branza gorgonzola Branza gorgonzola
2 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
150 g g Coacaze negre Coacaze negre
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust )
Piper alb Piper alb
(dupa gust )
1 linguri lingura Amidon Amidon

Curcan cu gorgonzola si coacaze

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(6)

Mod de preparare

1. Taiem carnea in felii de aproximativ 1 cm grosime, le condimentam cu sare si piper si le trecem prin amidon, apoi le rumenim in putin ulei.

2. Sosul il facem astfel: gorgonzola, smantana si coacazele le dam in clocot, amestecand usor. Daca este nevoie, putem adauga putin apa ca sosul sa fie lejer.

3. Cu 2-3 minute inainte sa luam curcanul de pe foc , adaugam in tigaie sosul, si amestecam pentru ca aromele sa se intrepatrunda. Se serveste cald, cu sosul alaturi. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.