
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 kg kg | Piept de curcan Piept de curcan | ||
500 g g | Smantana 20% Smantana 20% | ||
100 g g | Branza gorgonzola Branza gorgonzola | ||
2 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | ||
150 g g | Coacaze negre Coacaze negre | ||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust ) | |||
Piper alb
Piper alb (dupa gust ) | |||
1 linguri lingura | Amidon Amidon |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listCurcan cu gorgonzola si coacaze
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Taiem carnea in felii de aproximativ 1 cm grosime, le condimentam cu sare si piper si le trecem prin amidon, apoi le rumenim in putin ulei.
2. Sosul il facem astfel: gorgonzola, smantana si coacazele le dam in clocot, amestecand usor. Daca este nevoie, putem adauga putin apa ca sosul sa fie lejer.
3. Cu 2-3 minute inainte sa luam curcanul de pe foc , adaugam in tigaie sosul, si amestecam pentru ca aromele sa se intrepatrunda. Se serveste cald, cu sosul alaturi. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.