meriți să fii surprins
Piept de curcan cu fasole verde

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

200 g g Piept de curcan Piept de curcan
50 g g Fasole verde Fasole verde
1 linguri lingura Fasole neagra Fasole neagra
2 fire fir Salvie Salvie
(proaspata)
1 bucati bucata Cartofi albi noi Cartofi albi noi
2 linguri lingura Iaurt Iaurt
2 linguri lingura Sos teriyaki Sos teriyaki
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust )
Piper negru Piper negru
(dupa gust )

Piept de curcan cu fasole verde

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(0)

Mod de preparare

1. Intai facem piureul de cartofi astfel: curatam cartoful, il fierbem foarte bine, apoi il pasam. Il asezonam cu sare si piper si adaugam iaurtul pentru a fi mai cremos. Il pastram intr-un loc cald.

2. Taiem pieptul de curcan fasii si apoi il prajim, fara ulei, intr-o tigaie neaderenta, asezonat cu sare, piper si impreuna cu salvia, care ii va da un gust diferit si special. Il prajim la foc mediu, pe ambele parti, alternand partile, timp de 10 minute, daca e taiat in bucati de 1-1,5 cm.

3. Prajim in alta tigaie fasolea verde cu fasolea neagra, asezonate cu sare si piper, cat sa le dea o crusta frumoasa, timp de aproximativ 5-7 minute. Curcanul se serveste alaturi de mixul de fasole, de piure si cu sos Teriyaki deasupra. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata dePetru Buiuca.