
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPiept de curcan cu fasole verde
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Intai facem piureul de cartofi astfel: curatam cartoful, il fierbem foarte bine, apoi il pasam. Il asezonam cu sare si piper si adaugam iaurtul pentru a fi mai cremos. Il pastram intr-un loc cald.
2. Taiem pieptul de curcan fasii si apoi il prajim, fara ulei, intr-o tigaie neaderenta, asezonat cu sare, piper si impreuna cu salvia, care ii va da un gust diferit si special. Il prajim la foc mediu, pe ambele parti, alternand partile, timp de 10 minute, daca e taiat in bucati de 1-1,5 cm.
3. Prajim in alta tigaie fasolea verde cu fasolea neagra, asezonate cu sare si piper, cat sa le dea o crusta frumoasa, timp de aproximativ 5-7 minute. Curcanul se serveste alaturi de mixul de fasole, de piure si cu sos Teriyaki deasupra. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata dePetru Buiuca.