meriți să fii surprins
Rulada de curcan

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

100 g g Unt Unt
2 lingurite lingurita Mustar Mustar
1 bucati bucata Ceapa rosie Ceapa rosie
0,5 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
Sare Sare
(dupa gust)
Piper Piper
(dupa gust)
200 g g Sunca de porc Sunca de porc
750 g g Piept de curcan Piept de curcan
6 lingurite lingurita Parmezan Parmezan
4 bucati bucata Ciuperci Ciuperci
50 g g Caise deshidratate Caise deshidratate

Rulada de curcan

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:40 h
(20)

Mod de preparare

Pentru inceput, pregatim untul aromat. Punem untul (care este la temperatura camerei) intr-un bol, adaugam mustarul si omogenizam bine totul pana obtinem o compozitie cremoasa. Apoi, adaugam ceapa tocata marunt si patrunjelul. Asezonam cu sare si piper si amestecam bine totul.

Spalam si curatam ciupercile. Le taiem marunt si le punem deoparte.

Spalam pieptul de curcan, il tamponam cu cu un servet uscat si apoi il taiem fasii.

Intindem pe blatul de lucru o folie de plastic. Punem pe ea fasiile de sunca de porc (una sus si una jos, pe orizontala). Peste feliile de sunca asezam fasiile de piept de curcan. Ungeti cu untul aromat pregatit mai devreme fasiile de piept de curcan. Adaugam parmezanul si ciupercile taiate bucati mici. La urma, adaugam caisele uscate si rulati cu ajutorul foliei. Bagati ruloul la frigider pentru 5 minute.

Tapetati o tava cu hartie de copt, puneti ruloul in tava (scoateti folia de plastic) si bagati-l la cuptor, la 180 °C timp de 40 minute.

Serviti cu amestec de legume. Puteti presara si putin parmezan peste amestecul de legume.

2 oferte

Sare de HimalayaSare de Himalaya
Sare de Himalaya
29.11 - 05.12
4,99Lei
MuștarMuștar
Muștar
29.11 - 05.12
5,99Lei