
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listRulada de curcan
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pentru inceput, pregatim untul aromat. Punem untul (care este la temperatura camerei) intr-un bol, adaugam mustarul si omogenizam bine totul pana obtinem o compozitie cremoasa. Apoi, adaugam ceapa tocata marunt si patrunjelul. Asezonam cu sare si piper si amestecam bine totul.
Spalam si curatam ciupercile. Le taiem marunt si le punem deoparte.
Spalam pieptul de curcan, il tamponam cu cu un servet uscat si apoi il taiem fasii.
Intindem pe blatul de lucru o folie de plastic. Punem pe ea fasiile de sunca de porc (una sus si una jos, pe orizontala). Peste feliile de sunca asezam fasiile de piept de curcan. Ungeti cu untul aromat pregatit mai devreme fasiile de piept de curcan. Adaugam parmezanul si ciupercile taiate bucati mici. La urma, adaugam caisele uscate si rulati cu ajutorul foliei. Bagati ruloul la frigider pentru 5 minute.
Tapetati o tava cu hartie de copt, puneti ruloul in tava (scoateti folia de plastic) si bagati-l la cuptor, la 180 °C timp de 40 minute.
Serviti cu amestec de legume. Puteti presara si putin parmezan peste amestecul de legume.