
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPiept de curcan la cuptor cu smantana si legume
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Avem nevoie de un vas termorezistent.
2. Taiem curcanul fasii subtiri, la fel si sunca afumata. Taiem rondele ciupercile si rosiile.
3. Incingem bine o tigaie tip gratar si gatim carnea 3-4 minute pe fiecare parte, iar legumele 2-3 minute. Asezonam cu sare.
4. Separat batem oul ca de omleta si il omogenizam impreuna cu smantana. Asezonam cu sare si piper.
5. Luam vasul termorezistent si punem straturi de smantana cu ou, curcan, ciuperci, rosii, usturoi taiat felii si sunca afumata. Alternam si trebuie sa terminam cu un strat de smantana cu ou.
6. Introducem la cuptorul preincalzit la 200°C timp de 25 de minute.
7. Lasam 5 minute sa se raceasca. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata dePetru Buiuca.