meriți să fii surprins
Piept de curcan la cuptor cu smantana si legume

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

160 g g Piept de curcan Piept de curcan
85 g g Ciuperci Ciuperci
100 g g Smantana 20% Smantana 20%
1 bucati bucata Oua Ou
50 g g Rosii Rosie
10 g g Costita afumata Costita afumata
1 catei catel Usturoi Usturoi
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)

Piept de curcan la cuptor cu smantana si legume

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(9)

Mod de preparare

1. Avem nevoie de un vas termorezistent.

2. Taiem curcanul fasii subtiri, la fel si sunca afumata. Taiem rondele ciupercile si rosiile.

3. Incingem bine o tigaie tip gratar si gatim carnea 3-4 minute pe fiecare parte, iar legumele 2-3 minute. Asezonam cu sare.

4. Separat batem oul ca de omleta si il omogenizam impreuna cu smantana. Asezonam cu sare si piper.

5. Luam vasul termorezistent si punem straturi de smantana cu ou, curcan, ciuperci, rosii, usturoi taiat felii si sunca afumata. Alternam si trebuie sa terminam cu un strat de smantana cu ou.

6. Introducem la cuptorul preincalzit la 200°C timp de 25 de minute.

7. Lasam 5 minute sa se raceasca. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata dePetru Buiuca.