
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
160 g g | Piept de curcan Piept de curcan | |
85 g g | Ciuperci Ciuperci | |
100 g g | Smantana 20% Smantana 20% | |
1 bucati bucata | Oua Ou | |
50 g g | Rosii Rosie | |
10 g g | Costita afumata Costita afumata | |
1 catei catel | Usturoi Usturoi | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPiept de curcan la cuptor cu smantana si legume
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Avem nevoie de un vas termorezistent.
2. Taiem curcanul fasii subtiri, la fel si sunca afumata. Taiem rondele ciupercile si rosiile.
3. Incingem bine o tigaie tip gratar si gatim carnea 3-4 minute pe fiecare parte, iar legumele 2-3 minute. Asezonam cu sare.
4. Separat batem oul ca de omleta si il omogenizam impreuna cu smantana. Asezonam cu sare si piper.
5. Luam vasul termorezistent si punem straturi de smantana cu ou, curcan, ciuperci, rosii, usturoi taiat felii si sunca afumata. Alternam si trebuie sa terminam cu un strat de smantana cu ou.
6. Introducem la cuptorul preincalzit la 200°C timp de 25 de minute.
7. Lasam 5 minute sa se raceasca. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata dePetru Buiuca.