
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
600 g g | Ceafa de porc Ceafa de porc | |
Chimen
Chimen (dupa gust) | ||
5 catei catel | Usturoi Usturoi | |
Cimbru
Cimbru (dupa gust) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | ||
1 bucati bucata | Salata verde Salata verde | |
2 bucati bucata | Ardei gras Ardei gras | |
4 bucati bucata | Rosii Rosie | |
1 bucati bucata | Ceapa rosie Ceapa rosie | |
Ulei de masline
Ulei de masline (dupa gust) | ||
2 bucati bucata | Castraveti Castravete | |
600 g g | Ciuperci
Ciuperci (grill) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCeafa de porc cu ciuperci si salata verde
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Ceafa se condimenteaza cu amestecul de chimen, cimbru, piper boabe si usturoi tocat ori presat si se asaza pe gratar, lasandu-se cate 8 minute pe fiecare parte, pana cand se patrunde .Daca se prefera carnea mai bine facuta, se mai poate lasa un minut in plus, maximum doua, pe fiecare parte.
Ciupercile se clatesc, se scurg si se pun intregi pe gratar, 3 minute pe fiecare parte.In paralel, se pregateste salata - se toaca salata verde, ardeiul, rosiile, castravetii, se potrivesc de sare si piper dupa gust si se adauga uleiul, apoi se amesteca bine.
Ceafa se serveste alaturi de ciuperci si salata, dar mai ales alaturi de o bere rece. Pofta mare!
Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.