meriți să fii surprins
Ceafa de porc cu ciuperci si salata verde

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

600 g g Ceafa de porc Ceafa de porc
Chimen Chimen
(dupa gust)
5 catei catel Usturoi Usturoi
Cimbru Cimbru
(dupa gust)
1 bucati bucata Salata verde Salata verde
2 bucati bucata Ardei gras Ardei gras
4 bucati bucata Rosii Rosie
1 bucati bucata Ceapa rosie Ceapa rosie
Ulei de masline Ulei de masline
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
2 bucati bucata Castraveti Castravete
600 g g Ciuperci Ciuperci
(grill)

Ceafa de porc cu ciuperci si salata verde

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(0)

Mod de preparare

Ceafa se condimenteaza cu amestecul de chimen, cimbru, piper boabe si usturoi tocat ori presat si se asaza pe gratar, lasandu-se cate 8 minute pe fiecare parte, pana cand se patrunde .Daca se prefera carnea mai bine facuta, se mai poate lasa un minut in plus, maximum doua, pe fiecare parte.

Ciupercile se clatesc, se scurg si se pun intregi pe gratar, 3 minute pe fiecare parte.In paralel, se pregateste salata - se toaca salata verde, ardeiul, rosiile, castravetii, se potrivesc de sare si piper dupa gust si se adauga uleiul, apoi se amesteca bine.

Ceafa se serveste alaturi de ciuperci si salata, dar mai ales alaturi de o bere rece. Pofta mare!

Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.