meriți să fii surprins
Ceafa de porc cu ardei si branza

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

2 bucati bucata Ardei gras rosu Ardei gras rosu
2 bucati bucata Ardei gras verde Ardei gras verde
2 bucati bucata Ardei gras Ardei gras
(galben)
3 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
400 g g Branza de vaca Branza de vaca
400 g g Suc de rosii Suc de rosii
8 bucati bucata Rosii cherry Rosii cherry
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
4 bucati bucata Ceafa de porc Ceafa de porc

Ceafa de porc cu ardei si branza

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

20 min
(20)

Mod de preparare

1. Ceafa de porc se rumeneste pe ambele parti.

2. Intre timp, se pune ulei intr-o tigaie si se prajesc ardeii si rosiile cherry taiate felii. Dupa prajire, se adauga branza si sucul de rosii si se amesteca rapid la foc iute timp de 2-3 minute. Se condimenteaza cu sare si piper.

3. Carnea se serveste alaturi de ardei cu branza. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Petru Buiuca.

1 oferte

Roșii cherry rotundeRoșii cherry rotunde
Roșii cherry rotunde
15.04 - 21.04
-35%
6,99
4,49Lei