meriți să fii surprins
Friptura de vita cu bere

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

Sare de mare Sare de mare
(dupa gust )
Piper negru Piper negru
(dupa gust )
Ulei de masline Ulei de masline
(dupa gust )
1 catei catel Usturoi Usturoi
Oregano Oregano
(dupa gust )
Rozmarin Rozmarin
(dupa gust )
Salvie Salvie
(dupa gust )
Cimbru Cimbru
(dupa gust )
Patrunjel Patrunjel
(dupa gust )
600 g g Muschiulet de vita Muschiulet de vita
200 g g Sunca de porc Sunca de porc
500 ml ml Bere Bere

Friptura de vita cu bere

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:45 h
(5)

Mod de preparare

1. Se toaca marunt toate condimentele.

2. Intr-o tigaie se pun 2 linguri de ulei de masline si se soteaza usturoiul, dupa care se indeparteaza. Feliile de muschi se prajesc si se condimenteaza cu sare si piper. Se unge o tava cu ulei si se asaza carnea. Fiecare felie de carne se acopera cu cate o felie de sunca afumata.

3. Se toarna deasupra berea si se presara apoi condimentele tocate si o lingurita de oregano. Se acopera tava cu folie de aluminiu si se da la cuptor timp de 60 minute.

4. Dupa cele 60 minute se indeparteaza folia si se mai lasa inca 30 minute. Se serveste fierbinte.

Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.