
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust ) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust ) | ||
Ulei de masline
Ulei de masline (dupa gust ) | ||
1 catei catel | Usturoi Usturoi | |
Oregano
Oregano (dupa gust ) | ||
Rozmarin
Rozmarin (dupa gust ) | ||
Salvie
Salvie (dupa gust ) | ||
Cimbru
Cimbru (dupa gust ) | ||
Patrunjel
Patrunjel (dupa gust ) | ||
600 g g | Muschiulet de vita Muschiulet de vita | |
200 g g | Sunca de porc Sunca de porc | |
500 ml ml | Bere Bere |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listFriptura de vita cu bere
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Se toaca marunt toate condimentele.
2. Intr-o tigaie se pun 2 linguri de ulei de masline si se soteaza usturoiul, dupa care se indeparteaza. Feliile de muschi se prajesc si se condimenteaza cu sare si piper. Se unge o tava cu ulei si se asaza carnea. Fiecare felie de carne se acopera cu cate o felie de sunca afumata.
3. Se toarna deasupra berea si se presara apoi condimentele tocate si o lingurita de oregano. Se acopera tava cu folie de aluminiu si se da la cuptor timp de 60 minute.
4. Dupa cele 60 minute se indeparteaza folia si se mai lasa inca 30 minute. Se serveste fierbinte.
Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.