meriți să fii surprins
Porc cu dovlecei si cascaval in sos de iaurt cu usturoi

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

4 felii felie Cascaval Cascaval
2 bucati bucata Rosii Rosie
Piper negru Piper negru
(dupa gust )
Boia de ardei Boia de ardei
(dupa gust )
400 g g Iaurt Iaurt
6 catei catel Usturoi Usturoi
1 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
1 varfuri varf Chimen Chimen
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust )
300 g g Dovlecei Dovlecel
300 g g Muschiulet de porc Muschiulet de porc

Porc cu dovlecei si cascaval in sos de iaurt cu usturoi

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

20 min
(5)

Mod de preparare

Rosiile si dovleceii se taie felii iar usturoiul se zdrobeste pentru a face usturoiul.

Carnea de porc se bate usor cu ciocanul de snitele, apoi se presara cu sare, piper si boia de ardei dulce. Apoi se rumeneste in tigaie pe ambele parti, in putin ulei. Dupa rumenire, se aseaza in tava si deasupra se adauga feliile de dovlecel, cascavalul si feliile de rosie.

Se introduce la cuptor la 185 de grade Celsius timp de 10 minute. Dupa aceea se amesteca iaurtul cu usturoiul, chimenul, uleiul de masline si sarea si se toarna sosul peste carne. Zambiti si savurati!

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.

1 oferte

Ulei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin
Ulei de măsline extravirgin
25.10 - 31.10
21,99Lei