
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
4 felii felie | Cascaval Cascaval | |
2 bucati bucata | Rosii Rosie | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust ) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust ) | ||
Boia de ardei
Boia de ardei (dupa gust ) | ||
400 g g | Iaurt Iaurt | |
6 catei catel | Usturoi Usturoi | |
1 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | |
1 varfuri varf | Chimen Chimen | |
300 g g | Dovlecei Dovlecel | |
300 g g | Muschiulet de porc Muschiulet de porc |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPorc cu dovlecei si cascaval in sos de iaurt cu usturoi
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Rosiile si dovleceii se taie felii iar usturoiul se zdrobeste pentru a face usturoiul.
Carnea de porc se bate usor cu ciocanul de snitele, apoi se presara cu sare, piper si boia de ardei dulce. Apoi se rumeneste in tigaie pe ambele parti, in putin ulei. Dupa rumenire, se aseaza in tava si deasupra se adauga feliile de dovlecel, cascavalul si feliile de rosie.
Se introduce la cuptor la 185 de grade Celsius timp de 10 minute. Dupa aceea se amesteca iaurtul cu usturoiul, chimenul, uleiul de masline si sarea si se toarna sosul peste carne. Zambiti si savurati!
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.