
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPorc cu dovlecei si cascaval in sos de iaurt cu usturoi
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Rosiile si dovleceii se taie felii iar usturoiul se zdrobeste pentru a face usturoiul.
Carnea de porc se bate usor cu ciocanul de snitele, apoi se presara cu sare, piper si boia de ardei dulce. Apoi se rumeneste in tigaie pe ambele parti, in putin ulei. Dupa rumenire, se aseaza in tava si deasupra se adauga feliile de dovlecel, cascavalul si feliile de rosie.
Se introduce la cuptor la 185 de grade Celsius timp de 10 minute. Dupa aceea se amesteca iaurtul cu usturoiul, chimenul, uleiul de masline si sarea si se toarna sosul peste carne. Zambiti si savurati!
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.