Coaste de miel in sos de migdale afumate

Coaste de miel in sos de migdale afumate
DificultateScazuta
Timp de gatire30 min

Mod de preparare

    Frisca se mixeaza cu migdalele tocate. Rosiile se spala si se tamponeaza.

    Coastele se spala, se tamponeaza si se rumenesc bine in uleiul fierbinte timp de 6 - 8 minute, pe o parte si pe alta, se condimenteaza cu sare si piper. In ultimele 3 - 4 minute se adauga si rosiile. Ambele se scot.

    Coastele se infasoara in folie de aluminiu si se lasa sa se odihneasca.

    Zeama de friptura se stinge cu supa de legume, se da in clocot si se adauga frisca cu migdale. Se lasa sa fiarba la foc mic in jur de 2 minute, pana se ingroasa putin, apoi se potriveste de sare si piper. Se serveste imediat cu coastele si rosiile.

    Se pot servi alaturi de cartofi gratinati. Pofta buna!