
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
4 bucati bucata | Coasta de miel Coasta de miel | |
80 g g | Migdale Migdale | |
400 g g | Rosii cherry Rosii cherry | |
2 linguri lingura | Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin | |
200 g g | Frisca Frisca | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | ||
200 ml ml | Supa de primavara Supa de primavara |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCoaste de miel in sos de migdale afumate
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Frisca se mixeaza cu migdalele tocate. Rosiile se spala si se tamponeaza.
Coastele se spala, se tamponeaza si se rumenesc bine in uleiul fierbinte timp de 6 - 8 minute, pe o parte si pe alta, se condimenteaza cu sare si piper. In ultimele 3 - 4 minute se adauga si rosiile. Ambele se scot.
Coastele se infasoara in folie de aluminiu si se lasa sa se odihneasca.
Zeama de friptura se stinge cu supa de legume, se da in clocot si se adauga frisca cu migdale. Se lasa sa fiarba la foc mic in jur de 2 minute, pana se ingroasa putin, apoi se potriveste de sare si piper. Se serveste imediat cu coastele si rosiile.
Se pot servi alaturi de cartofi gratinati. Pofta buna!