meriți să fii surprins
Snitel fantezie

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

Piper negru Piper negru
(dupa gust)
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Ulei de masline Ulei de masline
(dupa gust)
80 g g Sunca presata Sunca presata
4 bucati bucata Ansoa file Ansoa file
50 g g Unt Unt
4 bucati bucata Cartofi albi noi Cartofi albi noi
2 bucati bucata Ceapa galbena Ceapa galbena
1 cesti ceasca Pesmet Pesmet
1 cesti ceasca Faina alba de grau Faina alba de grau
(000 )
2 bucati bucata Oua Ou
350 g g Pulpa de vita Pulpa de vita

Snitel fantezie

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

25 min
(2)

Mod de preparare

1. Se curata ceapa, se taie pestisori si se pun pe fundul unei cratite mari. Se curata cartofii, se taie in bucati de 3 mm si se pun peste ceapa, peste care se toarna un pahar de apa. Se condimenteaza cu sare si piper si se fierb pana cand apa se evapora complet.

2. Intr-o alta tigaie, la foc iute, se prajeste sunca afumata taiata cuburi. Se micsoreaza focul apoi se adauga untul si fileurile de ansoa. Se amestesca frecvent. Se adauga peste cartofi si se mai prajeste totul 2 minute.

3. Se bat ouale intr-un bol impreuna cu sare si piper.

4. Bucatile de carne se trec prin faina, ou si pesmet.

5. Se prajesc in ulei, se tamponeaza cu servet de hartie, apoi se servesc cu cartofii alaturi si sosul de cartofi deasupra. Buon appetito!

Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.

1 oferte

Ulei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin
Ulei de măsline extravirgin
25.10 - 31.10
21,99Lei