
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listTerina de carne in foitaj BIO
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Sa incepem cu morcovii! Ii curatam de coaja si ii punem la fiert. In aceeasi apa oparim si buchetele de broccoli, conopida si sparanghelul.
Intr-o tigaie calim in unt ceapa tocata marunt, dupa care adaugam pulpa de vitel taiata cuburi mici.
Gatim pulpa bine, asezonam dupa gust.
Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oua si patrunjel tocat marunt.
Asezam carnea tocata intr-o terina (adica o tava de cozonac). O umplem pana la jumatate, dupa care asezam mazarea, morcovii si sparaghelul fierte. Peste legume punem cuburile de manzat gatit.
Acoperim cu inca un strat de carne tocata si e aproape gata!
Dam tava la cuptor la 175°C, timp de 90 minute.
Scoatem terina, o invelim in foitaj si mai gatim preparatul cateva minute la cuptor. O lasam sa se raceasca bine-bine inainte de a o taia, sa nu se sfarame.
Servim cu pofta, broccoli si conopida sote.
Pofta bio!
Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu!