meriți să fii surprins
Terina de carne in foitaj BIO

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

900 g g Carne tocata Carne tocata
4 bucati bucata Morcovi Morcov
1 legaturi legatura Sparanghel Sparanghel
200 g g Pulpa de manzat Pulpa de manzat
3 bucati bucata Oua Ou
2 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
1 bucati bucata Broccoli Broccoli
1 bucati bucata Conopida Conopida
150 g g Mazare Mazare
1 bucati bucata Ceapa Ceapa
Foietaj Foietaj
Ulei de masline Ulei de masline
Unt Unt
3 catei catel Usturoi Usturoi

Terina de carne in foitaj BIO

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

2:00 h
(2)

Mod de preparare

Sa incepem cu morcovii! Ii curatam de coaja si ii punem la fiert. In aceeasi apa oparim si buchetele de broccoli, conopida si sparanghelul.

Intr-o tigaie calim in unt ceapa tocata marunt, dupa care adaugam pulpa de vitel taiata cuburi mici.

Gatim pulpa bine, asezonam dupa gust.

Intr-un bol amestecam carnea tocata cu oua si patrunjel tocat marunt.

Asezam carnea tocata intr-o terina (adica o tava de cozonac). O umplem pana la jumatate, dupa care asezam mazarea, morcovii si sparaghelul fierte. Peste legume punem cuburile de manzat gatit.

Acoperim cu inca un strat de carne tocata si e aproape gata!

Dam tava la cuptor la 175°C, timp de 90 minute.

Scoatem terina, o invelim in foitaj si mai gatim preparatul cateva minute la cuptor. O lasam sa se raceasca bine-bine inainte de a o taia, sa nu se sfarame.

Servim cu pofta, broccoli si conopida sote.

Pofta bio!

Aceasta reteta este semnata de Chef Florin Dumitrescu!

1 oferte

Ulei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin
Ulei de măsline extravirgin
25.10 - 31.10
21,99Lei