meriți să fii surprins
Snitel Strindberg si cartofi cu branza si ceapa

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

4 bucati bucata Cotlet de porc Cotlet de porc
2 linguri lingura Mustar Mustar
3 bucati bucata Oua Ou
1 bucati bucata Ceapa galbena Ceapa galbena
1 varfuri varf Curry Curry
2 lingurite lingurita Faina alba de grau Faina alba de grau
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust )
Piper negru Piper negru
(dupa gust )
Ulei pentru prajit Ulei pentru prajit
(cat cuprinde)
4 bucati bucata Cartofi albi noi Cartofi albi noi
200 g g Branza de vaca Branza de vaca
1 bucati bucata Ceapa galbena Ceapa galbena
1 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
1 lingurite lingurita Hrean Hrean

Snitel Strindberg si cartofi cu branza si ceapa

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(5)

Mod de preparare

1. Amestecam mustarul cu ouale, o ceapa taiata marunt, hreanul, faina si condimentele.

2. Aplatizam usor bucatile de carne cu ciocanul de snitele, apoi le trecem prin compozitia de oua si le prajim in ulei infiebantat. Le rumenim pe ambele parti, la foc moderat.

Garnitura: 1. Fierbem cartofii in apa cu sare clocotita sau in abur, apoi ii curatam si ii taiem felii. Apoi, incingem uleiul, adaugam ceapa taiata marunt si cartofii si ii sotam la foc rapid 2-3 minute, apoi adaugam patrunjelul taiat marunt si branza de vaci.

Snitelul se serveste alaturi de cartofii cu branza. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.

3 oferte

Făină albă „000” cozonacFăină albă „000” cozonac
Făină albă „000” cozonac
03.10 - 09.10
-17%
3,49
2,89Lei
Brânză proaspătă de vaciBrânză proaspătă de vaci
Brânză proaspătă de vaci
03.10 - 09.10
-32%
5,89
3,99Lei
Cotlet de porc, fără os, feliatCotlet de porc, fără os, feliat
Cotlet de porc, fără os, feliat
03.10 - 09.10
-33%
2,99
1,99Lei