
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
4 bucati bucata | Cotlet de porc Cotlet de porc | ||
2 linguri lingura | Mustar Mustar | ||
3 bucati bucata | Oua Ou | ||
1 bucati bucata | Ceapa galbena Ceapa galbena | ||
1 varfuri varf | Curry Curry | ||
2 lingurite lingurita | Faina alba de grau Faina alba de grau | ||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust ) | |||
Piper negru
Piper negru (dupa gust ) | |||
Ulei pentru prajit
Ulei pentru prajit (cat cuprinde) | |||
4 bucati bucata | Cartofi albi noi Cartofi albi noi | ||
200 g g | Branza de vaca Branza de vaca | ||
1 bucati bucata | Ceapa galbena Ceapa galbena | ||
1 linguri lingura | Ulei de masline Ulei de masline | ||
1 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | ||
1 lingurite lingurita | Hrean Hrean |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listSnitel Strindberg si cartofi cu branza si ceapa
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Amestecam mustarul cu ouale, o ceapa taiata marunt, hreanul, faina si condimentele.
2. Aplatizam usor bucatile de carne cu ciocanul de snitele, apoi le trecem prin compozitia de oua si le prajim in ulei infiebantat. Le rumenim pe ambele parti, la foc moderat.
Garnitura: 1. Fierbem cartofii in apa cu sare clocotita sau in abur, apoi ii curatam si ii taiem felii. Apoi, incingem uleiul, adaugam ceapa taiata marunt si cartofii si ii sotam la foc rapid 2-3 minute, apoi adaugam patrunjelul taiat marunt si branza de vaci.
Snitelul se serveste alaturi de cartofii cu branza. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.