meriți să fii surprins
Ceafa de porc la gratar cu spanac si bacon

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

800 g g Ceafa de porc Ceafa de porc
1 kg kg Spanac Spanac
200 g g Bacon Bacon
50 g g Usturoi Usturoi
100 g g Ceapa galbena Ceapa galbena
100 g g Smantana 20% Smantana 20%
20 g g Cimbru Cimbru
150 g g Unt Unt
150 ml ml Ulei de masline Ulei de masline

Ceafa de porc la gratar cu spanac si bacon

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(2)

Mod de preparare

Ceafa de porc o lasam la marinat in ulei de masline, cimbru si usturoi. O prajim in tigaia de gratar si la final adaugam 50 de grame de unt.

Pentru spanac, tocam marunt ceapa si baconul, pe care le prajim in tigaie, in unt, apoi adaugam spanacul decongelat. Punem smantana si lasam la redus.

Servim impreuna cu ceafa de porc la gratar. Pofta buna!