
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listMiel cu cartofi
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Se pune carnea de miel la marinat cel putin o noapte. Apoi se prajeste in 4 linguri de ulei intr-o tigaie la foc iute, impreuna cu fileurile de ansoa si ardeiul iute. Cand s-a rumenit, se adauga vinul si otetul. Dupa ce acestea se evapora, se pun mielul impreuna cu legumele taiate felii si rozmarinul intr-o tava, peste care se adauga uleiul de masline ramas, sarea, piperul, si se acopera cu folie de aluminiu.
2. Se pune tava in cuptorul preincalzit la 180 grade C timp de 1 ora, se scoate din cuptor si se adauga cartofii, se acopera din nou cu folie de aluminiu si se mai pune la cuptor inca 20 minute. Atentie la cartofi, bucatile (sau cuburile) nu trebuie sa fie prea mari, astfel incat sa se poate coace in 20 minute.
Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.