meriți să fii surprins
Cotlet de porc la gratar servit cu rosii coapte si branza rasa

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

4 bucati bucata Cotlet de porc Cotlet de porc
8 bucati bucata Rosii Rosie
400 g g Branza de vaca Branza de vaca
Cimbru Cimbru
(dupa gust )
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust )
Piper negru Piper negru
(dupa gust )
Boia de ardei Boia de ardei
(dupa gust )
Ulei de masline Ulei de masline
(dupa gust )
2 linguri lingura Busuioc Busuioc
200 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
4 foi foaie Foi de dafin Foaie de dafin

Cotlet de porc la gratar servit cu rosii coapte si branza rasa

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(4)

Mod de preparare

1. Condimentam cotletul de porc cu sare si boia de ardei, il ungem cu ulei si il punem la gratar.

2. Sosul: amestecam intr-un blender uleiul de masline cu busuiocul taiat marunt, adaugam putina sare si frunzele de dafin si lasam totul la rece intr-un recipient inchis.

3. Punem rosiile taiate felii (groase de aproximativ 1 cm) pe gratar, adaugam cimbru, sare si piper, le rumenim rapid pe ambele parti la foc iute, apoi punem prima felie de rosie, radem branza, apoi rosie si iarasi branza, repetand operatiunea pana la 5 felii.

Deasupra radem branza, prindem totul cu o scobitoare si turnam deasupra sos de busuioc. Decoram cu dafin din sosul de ulei si busuioc. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.

1 oferte

RoșiiRoșii
Roșii
22.04 - 28.04
-27%
8,99
6,49Lei