
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCotlet de porc la gratar servit cu rosii coapte si branza rasa
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Condimentam cotletul de porc cu sare si boia de ardei, il ungem cu ulei si il punem la gratar.
2. Sosul: amestecam intr-un blender uleiul de masline cu busuiocul taiat marunt, adaugam putina sare si frunzele de dafin si lasam totul la rece intr-un recipient inchis.
3. Punem rosiile taiate felii (groase de aproximativ 1 cm) pe gratar, adaugam cimbru, sare si piper, le rumenim rapid pe ambele parti la foc iute, apoi punem prima felie de rosie, radem branza, apoi rosie si iarasi branza, repetand operatiunea pana la 5 felii.
Deasupra radem branza, prindem totul cu o scobitoare si turnam deasupra sos de busuioc. Decoram cu dafin din sosul de ulei si busuioc. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.