
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
2 bucati bucata | Piept de pui Piept de pui | |
2 linguri lingura | Ulei de floarea-soarelui Ulei de floarea-soarelui | |
2 bucati bucata | Rosii Rosie | |
200 g g | Branza de vaca Branza de vaca | |
Sare iodata fina
Sare iodata fina (dupa gust) | ||
Boia de ardei
Boia de ardei (dupa gust) | ||
200 g g | Malai Malai | |
600 ml ml | Apa Apa | |
20 g g | Unt Unt | |
4 bucati bucata | Carnati Carnati |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPiept de pui umplut cu carnati, servit pe pat de mamaliga fripta
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Punem apa la fiert cu sare si unt si cand clocoteste adaugam malaiul in ploaie, amestecand incontinuu. Fierbem mamaliga timp de 15-20 de minute, adaugam jumatate din branza rasa si amestecam bine, apoi o rasturnam intr-o tava cu o inaltime de 3 cm. Lasam mamaliga sa se raceasca.
2. Taiem rosiile pe jumatate si le rumenim putin in tigaia cu ulei.
3. Injumatatim fiecare bucata de piept de pui si in fiecare portie obtinuta facem cate un buzunar pe care il umplem cu carnati, apoi condimentam cu sare si boia de ardei, ungem cu ulei si introducem la cuptor la o temperatura de 180 ° C timp de 40 de minute.
4. Taiem mamaliga racita sub forma de dreptunghi (cam de forma pieptului de pui) si o rumenim pe ambele parti in tigaie.
5. Prajim carnatii taiati de 3 cm.
6. Cand puiul este gata, punem pe farfurie mamaliga fripta, deasupra puiul, rosia coapta si de jur imprejur carnatii prajiti. La sfarsit, adaugam branza rasa ramasa.
Sugestie de servire: alaturi de salata de varza acra. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Petrisor Tanase.