
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 varfuri varf | Scortisoara macinata Scortisoara macinata | ||
8 bucati bucata | Pulpe de pui Pulpa de pui | ||
3 bucati bucata | Castraveti Castravete | ||
800 g g | Iaurt Iaurt | ||
1 varfuri varf | Coriandru Coriandru | ||
Menta
Menta (dupa gust) | |||
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPulpe de pui cu scortisoara si iaurt
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Peste pulpele de pui fara piele se presara sare, apoi se pregateste un sos marinat din iaurt, menta, coriandru si scortisoara. Pulpele se pun intr-o cratita astfel incat sa fie acoperite de sosul preparat. Se acopera cu folie de plastic si se pun in frigider, unde vor sta cel putin o noapte.Cuptorul se preincalzeste la 180 de grade. Asezati pulpele pe o folie antiaderenta si adaugati sosul marinat ramas, apoi coaceti-le timp de aproximativ 40 de minute (in functie de dimensiuni). Dupa ce compozitia este scoasa din cuptor, se verifica de sare si se mai adauga, daca este necesar. Pulpele vor fi foarte crocante la exterior si deosebit de moi in interior.
Se servesc cel mai bine cu salata de castraveti, iaurt si menta. Taiati castravetii felii dupa ce i-ati decojit si presarati un varf de sare peste ei, lasandu-i astfel cateva minute pentru a elimina apa in exces. Daca salata de castraveti cu iaurt si menta este pentru un singur fel de mancare, sunt suficiente 4 felii de la 3 castraveti de marime medie. Pofta buna!