
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
200 g g | Carne de strut Carne de strut | |
150 g g | Unt Unt | |
60 g g | Usturoi Usturoi | |
250 ml ml | Vin de masa
Vin de masa (rosu) | |
60 g g | Ceapa galbena Ceapa galbena | |
25 ml ml | Brandy Brandy | |
400 g g | Cartofi Cartof | |
Cimbru
Cimbru (dupa gust) | ||
150 ml ml | Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listSteak de strut Bercy cu cartofi gratinati
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se lasa la marinat carnea de strut peste noapte in ceapa taiata julienne, catei de usturoi zdrobiti, vin rosu si ulei de masline. Se scurge marinada si se pastreaza vinul si ceapa taiata.
Carnea se prajeste intr-o tigaie incinsa cu ulei de masline, la fel cum se prajeste un muschi de vita. Se flambeaza cu vinars, se adauga ceapa taiata din marinada, se caramelizeaza, se adauga vinul rosu si se lasa la redus pana se obtine consistenta dorita a sosului.
Se adauga unt la final si cateva frunze de cimbru! Se serveste cu cartofi gratinati. Pofta buna!