meriți să fii surprins
Steak de strut Bercy cu cartofi gratinati

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

200 g g Carne de strut Carne de strut
150 g g Unt Unt
60 g g Usturoi Usturoi
250 ml ml Vin de masa Vin de masa
(rosu)
60 g g Ceapa galbena Ceapa galbena
25 ml ml Brandy Brandy
400 g g Cartofi Cartof
Cimbru Cimbru
(dupa gust)
150 ml ml Ulei de masline extravirgin Ulei de masline extravirgin

Steak de strut Bercy cu cartofi gratinati

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:30 h
(2)

Mod de preparare

Se lasa la marinat carnea de strut peste noapte in ceapa taiata julienne, catei de usturoi zdrobiti, vin rosu si ulei de masline. Se scurge marinada si se pastreaza vinul si ceapa taiata.

Carnea se prajeste intr-o tigaie incinsa cu ulei de masline, la fel cum se prajeste un muschi de vita. Se flambeaza cu vinars, se adauga ceapa taiata din marinada, se caramelizeaza, se adauga vinul rosu si se lasa la redus pana se obtine consistenta dorita a sosului.

Se adauga unt la final si cateva frunze de cimbru! Se serveste cu cartofi gratinati. Pofta buna!

1 oferte

UntUnt
Unt
22.04 - 28.04
-22%
7,49
5,79Lei