meriți să fii surprins
Cotlete de porc cu ciuperci si mamaliga cremoasa

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
Piper negru Piper negru
(dupa gust )
Sare iodata fina Sare iodata fina
(dupa gust )
Usturoi Usturoi
(dupa gust )
3 linguri lingura Smantana 12% Smantana 12%
200 ml ml Supa de carne Supa de carne
400 g g Ciuperci Ciuperci
2 linguri lingura Faina alba de grau Faina alba de grau
1 linguri lingura Ulei de masline Ulei de masline
400 g g Malai Malai
600 g g Cotlet de porc Cotlet de porc

Cotlete de porc cu ciuperci si mamaliga cremoasa

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

30 min
(28)

Mod de preparare

1. Se taie cotletele cubulete (sau alta forma, dupa preferinta), se trec prin faina si se rumenesc intr-o tigaie cu ulei de masline la foc mare pana cand incep sa aiba o culoare aurie.

2. Se reduce focul pana la mediu si se adauga supa de carne, usturoiul taiat felii foarte subtiri, iar dupa 10 minute se adauga ciupercile, sare, piper si patrunjel si se reduce din nou focul.

3. Ciupercile mai mici se lasa intregi, iar cele mari se lasa bucati mai mari. La sfarsit, se adauga smantana.

4. Separat, se prepara mamaliga moale, se asaza pe o farfurie si deasupra se adauga cotletele de porc cu ciuperci. Buon appetito!

Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.