
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
3 kg kg | Sare de mare Sare de mare | |
4 catei catel | Usturoi Usturoi | |
1 legaturi legatura | Rozmarin Rozmarin | |
Oregano
Oregano (cat cuprinde) | ||
1 legaturi legatura | Maghiran Maghiran | |
12 foi foaie | Salvie Salvie | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust ) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust ) | ||
Ulei de masline
Ulei de masline (dupa gust ) | ||
2 kg kg | Carne de pui Carne de pui |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPui cu sare si mirodenii
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
1. Punem in interiorul puiului cate putin din toate mirodeniile si adaugam putina sare si putin piper. Apoi tocam o alta parte din verdeturi si o imprastiem pe tot puiul cu putina sare si o picatura de ulei. Atentie, daca punem mai mult ulei, sarea nu-l mai patrunde bine.
2. Luam o tava incapatoare si punem o baza de sare imprastiata pe aproximativ 3 centimetri, apoi adaugam cateva mirodenii si puiul.
3. Luam mirodeniile ramase, le taiem fin, apoi le amestecam cu sarea ramasa, dupa care acoperim puiul cu aceasta compozitie, avand grija sa o compactam cu mainile, sarea trebuind sa fie usor umeda.
4. Coacem timp de o ora si jumatate in cuptorul incalzit in prealabil la 200°C, apoi il lasam sa se raceasca putin inainte de a-l pune pe masa. Buon appetito!
Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.