
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
650 g g | Carne de porc Carne de porc | |
350 g g | Slanina de porc afumata Slanina de porc afumata | |
8 g g | Busuioc Busuioc | |
2 g g | Chimen Chimen | |
12 g g | Cimbru Cimbru | |
3 g g | Ienibahar Ienibahar | |
12 g g | Piper negru Piper negru | |
Sare grunjoasa
Sare grunjoasa (dupa gust) | ||
12 g g | Usturoi Usturoi |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listCarnati Traditionali
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Reteta pentru 1kg de compozitie:
Carnea si slanina se dau la masina de tocat de 2 ori. Intr-o tigaie se prajesc boabele de ienibahar si chimen pana incep sa miroasa intens. Se macina cu ajutorul unei rasnite de cafea sau intr-un mojar cu pistil.
Se amesteca apoi carnea cu toate condimentele si cu usturoiul pisat si se omogenizeaza. Se introduce carnea in membrana. Carnatii se pot servi proaspeti sau uscati si afumati.
Pentru a putea fi serviti uscati, trebuie sa fie marit dozajul de sare grunjoasa pana la 20 g. Pofta buna!