
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPachetele de curcan cu ciuperci
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Puneti o tigaie mare la foc mediu si adaugati o lingura de ulei. Adaugati ceapa tocata si lasati-o pana se inmoaie si devine usor galbuie.
Adaugati ciupercile taiate cubulete si mai gatiti-le inca 5 minute, pana se inmoaie. Scoateti compozitia intr-un castron si in sucul ramas adaugati cubuletele de curcan. Asezonati cu piper si le gatiti pana se rumenesc usor. Adaugati si ciupercile, apoi adaugati patrunjelul, asezonati cu sare si puneti compozitia deoparte.
Pregatiti foile pentru placinta. Ungeti cu unt topit fiecare foaie. Repetati pentru cele 8 foi. Dupa ce ati uns cu unt topit foile si le-ati suprapus, cu ajutorul unui cutit, taiati in dreptunghiuri. Pe latura mare a fiecarui dreptunghi puneti umplutura si apoi rulati pana la margine, margine pe care o ungeti cu unt topit. Rulati si formati ca o bomboana de pom.
Dupa ce ati terminat de pregatit toate rulourile sub forma de bomboane, le puneti pe o tava tapetata cu hartie de copt, le ungeti cu unt topit si le bagati la cuptor la 170°C, timp 20 de minute. Pofta buna!