meriți să fii surprins
Pachetele de curcan cu ciuperci

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

Ulei de masline Ulei de masline
1 legaturi legatura Ceapa verde Ceapa verde
500 g g Ciuperci Ciuperci
500 g g Piept de curcan Piept de curcan
Piper Piper
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
Sare Sare
400 g g Foietaj Foietaj
(pentru placinta)
100 g g Unt Unt

Pachetele de curcan cu ciuperci

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:20 h
(10)

Mod de preparare

Vezi reteta pas cu pas: Reteta video pachetele de curcan cu ciuperci

Puneti o tigaie mare la foc mediu si adaugați o lingura de ulei. Adaugati ceapa tocata si lasati-o pana se inmoaie si devine usor galbuie.

Adaugati ciupercile taiate cubulete si mai gatiti-le inca 5 minute, pana se inmoaie. Scoateti compozitia intr-un castron si in sucul ramas adaugati cubuletele de curcan. Asezonati cu piper si le gatiti pana se rumenesc usor. Adaugati si ciupercile, apoi adaugati patrunjelul, asezonati cu sare si puneti compozitia deoparte.

Pregatiti foile pentru placinta. Ungeti cu unt topit fiecare foaie. Repetati pentru cele 8 foi. Dupa ce ati uns cu unt topit foile si le-ati suprapus, cu ajutorul unui cutit, taiati in dreptunghiuri. Pe latura mare a fiecarui dreptunghi puneti umplutura si apoi rulati pana la margine, margine pe care o ungeti cu unt topit. Rulati si formati ca o bomboana de pom.

Dupa ce ati terminat de pregatit toate rulourile sub forma de bomboane, le puneti pe o tava tapetata cu hartie de copt, le ungeti cu unt topit si le bagati la cuptor la 170°C, timp 20 de minute. Pofta buna!