meriți să fii surprins
Pulpe de curcan marinate cu orez aromat

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

200 g g Pulpe de curcan Pulpa de curcan
5 g g Cimbru Cimbru
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
50 ml ml Ulei de masline Ulei de masline
80 g g Orez pentru microunde Orez pentru microunde
3 catei catel Usturoi Usturoi
60 g g Ceapa galbena Ceapa galbena
1 bucati bucata Ardei iute Ardei iute
(rosu)
5 g g Busuioc Busuioc
1 bucati bucata Ardei gras Ardei gras
(tricolor)
160 g g Lamai Lamaie

Pulpe de curcan marinate cu orez aromat

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(8)

Mod de preparare

Pulpele de curcan se dezoseaza si se lasa la marinat intr-un amestec din ulei de masline, cimbru, coaja de lamaie rasa si suc de lamaie, usturoi, ardei iute si busuioc.

Se tin la frigider minimum 3 ore, maximum 72 de ore. Se prajesc pe tigaia-gratar la foc mic.

Intr-o tigaie se prajeste ceapa tocata marunt si cate un sfert de ardei din fiecare culoare, se adauga orezul si se caleste. Se adauga apa si se lasa la fiert. Puteti folosi o supa de pui in loc de apa pentru un gust exceptional. Cand orezul este fiert se adauga putina coaja de lamaie rasa si patrunjelul tocat marunt. Pentru a capata o nuanta verde, fresh, se adauga zeama de lamaie si ulei de masline.

Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.

1 oferte

PătrunjelPătrunjel
Pătrunjel
25.04 - 28.04
Stoc limitat!*
1,49Lei