
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
200 g g | Pulpe de curcan Pulpa de curcan | ||
5 g g | Cimbru Cimbru | ||
1 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | ||
50 ml ml | Ulei de masline Ulei de masline | ||
80 g g | Orez pentru microunde Orez pentru microunde | ||
3 catei catel | Usturoi Usturoi | ||
60 g g | Ceapa galbena Ceapa galbena | ||
1 bucati bucata | Ardei iute
Ardei iute (rosu) | ||
5 g g | Busuioc Busuioc | ||
1 bucati bucata | Ardei gras
Ardei gras (tricolor) | ||
160 g g | Lamai Lamaie |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
Create new shopping listPulpe de curcan marinate cu orez aromat
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Pulpele de curcan se dezoseaza si se lasa la marinat intr-un amestec din ulei de masline, cimbru, coaja de lamaie rasa si suc de lamaie, usturoi, ardei iute si busuioc.
Se tin la frigider minimum 3 ore, maximum 72 de ore. Se prajesc pe tigaia-gratar la foc mic.
Intr-o tigaie se prajeste ceapa tocata marunt si cate un sfert de ardei din fiecare culoare, se adauga orezul si se caleste. Se adauga apa si se lasa la fiert. Puteti folosi o supa de pui in loc de apa pentru un gust exceptional. Cand orezul este fiert se adauga putina coaja de lamaie rasa si patrunjelul tocat marunt. Pentru a capata o nuanta verde, fresh, se adauga zeama de lamaie si ulei de masline.
Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.