
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
Piper negru
Piper negru (dupa gust ) | ||
Sare iodata fina
Sare iodata fina (dupa gust ) | ||
200 ml ml | Vin alb Vin alb | |
200 g g | Unt Unt | |
Salvie
Salvie (dupa gust ) | ||
200 g g | Ceafa de porc afumata Ceafa de porc afumata | |
800 g g | Piept de pui Piept de pui | |
200 g g | Branza de vaca Branza de vaca |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPiept de pui cu muschi file si bucati de branza
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se taie pieptul de pui in bucati mici, se adauga untul, frunzele de salvie, vinul alb, sarea si piperul. Se pune la cuptor.
Atentie: pe fiecare bucata de pui se adauga o felie de muschi file si o felie de branza! Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade. Timpul de coacere este de 5-7 minute. Se serveste imediat ce se scoate din cuptor. Buon appetito!
Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.