meriți să fii surprins
Piept de pui cu muschi file si bucati de branza

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

Piper negru Piper negru
(dupa gust )
Sare iodata fina Sare iodata fina
(dupa gust )
200 ml ml Vin alb Vin alb
200 g g Unt Unt
Salvie Salvie
(dupa gust )
200 g g Ceafa de porc afumata Ceafa de porc afumata
800 g g Piept de pui Piept de pui
200 g g Branza de vaca Branza de vaca

Piept de pui cu muschi file si bucati de branza

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

45 min
(10)

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui in bucati mici, se adauga untul, frunzele de salvie, vinul alb, sarea si piperul. Se pune la cuptor.

Atentie: pe fiecare bucata de pui se adauga o felie de muschi file si o felie de branza! Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade. Timpul de coacere este de 5-7 minute. Se serveste imediat ce se scoate din cuptor. Buon appetito!

Aceasta reteta este recomandata de Antonio Passarelli.