
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
1 bucati bucata | Iepure Iepure | |
200 g g | Ceapa galbena Ceapa galbena | |
500 g g | Frisca lichida Frisca lichida | |
250 ml ml | Vin de masa Vin de masa | |
150 g g | Unt Unt | |
20 g g | Rozmarin Rozmarin | |
500 g g | Piersici Piersica |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listIepure cu piersici in sos alb
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Se taie iepurele si se imparte in: 4 pulpe, 2 muschiuleti si spatele. Intr-o cratita se topeste untul si se caleste ceapa in acelasi timp cu bucatile de iepure. Se adauga vinul si se lasa la fiert.
Lasam la redus si adaugam apa cat sa acopere iepurele. Lasam la fiert pana cand iepurele este gata. Adaugam smantana de gatit si lasam sa fiarba. Cand este gata, adaugam piersicile din compot taiate cuburi mici si rozmarinul tocat.
Va recomand sa il serviti cu salata de rucola. Pofta buna!
Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.