meriți să fii surprins
Iepure cu piersici in sos alb

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

1 bucati bucata Iepure Iepure
200 g g Ceapa galbena Ceapa galbena
500 g g Frisca lichida Frisca lichida
250 ml ml Vin de masa Vin de masa
150 g g Unt Unt
20 g g Rozmarin Rozmarin
500 g g Piersici Piersica

Iepure cu piersici in sos alb

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

1:30 h
(6)

Mod de preparare

Se taie iepurele si se imparte in: 4 pulpe, 2 muschiuleti si spatele. Intr-o cratita se topeste untul si se caleste ceapa in acelasi timp cu bucatile de iepure. Se adauga vinul si se lasa la fiert.

Lasam la redus si adaugam apa cat sa acopere iepurele. Lasam la fiert pana cand iepurele este gata. Adaugam smantana de gatit si lasam sa fiarba. Cand este gata, adaugam piersicile din compot taiate cuburi mici si rozmarinul tocat.

Va recomand sa il serviti cu salata de rucola. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.