meriți să fii surprins
Friptura de porc la cuptor

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

1 kg kg Cotlet de porc Cotlet de porc
1 bucati bucata Ceapa alba Ceapa alba
1 legaturi legatura Rozmarin Rozmarin
1 bucati bucata Morcovi Morcov
1 bucati bucata Telina Telina
2 l l Supa de pui Supa de pui
200 ml ml Vin alb Vin alb
2 lingurite lingurita Mustar Mustar
1 lingurite lingurita Miere Miere
150 g g Carne tocata Carne tocata
(vita)
150 g g Carne tocata Carne tocata
(porc)
2 catei catel Usturoi Usturoi
30 g g Ciuperci porcini uscate Ciuperci porcini uscate
100 g g Ciuperci Ciuperci
(champignon)
1 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
2 bucati bucata Oua Ou
100 g g Parmezan ras Parmezan ras
Ulei de masline Ulei de masline
(dupa gust)
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)

Friptura de porc la cuptor

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

2:30 h
(2)

Mod de preparare

1. Incepem cu pregatirea umpluturii: gatim ciupercile taiate felii cu ulei de masline, usturoi si patrunjel, impreuna cu ciupercile uscate tinute in prealabil la inmuiat in apa calda aproximativ 1 ora. Adaugam sare si piper.

2. Dupa ce s-au racit ciupercile, le scurgem foarte bine de eventuala apa lasata in timpul gatitului si apoi le taiem foarte marunt.

3. Punem carnea tocata intr-o tigaie cu un pic de ulei, sare si piper, doar pana isi schimba culoarea, si apoi, dupa ce s-a racit, o amestecam cu ciupercile, adaugam ouale, parmezanul ras, sare si piper dupa gust.

4. Desfacem bucata de cotlet astfel incat sa obtinem o felie mare, o punem pe un tocator si adaugam sare si piper.

5. Pe felia de carne distribuim umplutura si formam un rulou lung si subtire pe care apoi il vom lega cu sfoara de bucatarie. Atentie, vom inchide bine marginile laterale pentru a preveni scurgerea umpluturii.

6. Intr-o tigaie cu un pic de ulei punem morcovul, telina si ceapa taiate bucati mici si le calim, apoi adaugam ruloul si le rumenim pe toate partile.

7. Adaugam vinul, rozmarinul si dam focul mai tare pana la evaporarea alcoolului. Transferam totul intr-o tava si le dam la cuptorul preincalzit la 180 °C, adaugand din cand in cand supa cu un polonic si intorcand de mai multe ori carnea in timpul coacerii, care va dura aproximativ 1 ora si jumatate.

8. Cand friptura este gata, o infasuram in folie de aluminiu si o lasam astfel incat sucurile sa se redistribuie in carne. Luam zeama lasata de friptura, care intre timp s-a coagulat, si o mixam pentru a obtine un sos, adaugam cele 2 lingurite de mustar si lingurita de miere. Taiem friptura in felii si o servim cu sos cald.

Aceasta reteta este recomandata deAntonio Passarelli.

Retete similare

Ceafa de porc grill cu sos remoulade si cartofi paille

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ceafa de porc grill cu sos remoulade si cartofi paille
60 min
(3)
Friptura de porc la tava

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Friptura de porc la tava
4:00 h
(0)
Gasca la cuptor cu scortisoara

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Gasca la cuptor cu scortisoara
3:30 h
(0)
Iepure confiat in ulei de masline

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Iepure confiat in ulei de masline
2:00 h
(0)
Iepure la cuptor cu orez parfumat

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Iepure la cuptor cu orez parfumat
4:00 h
(0)
Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Iepure cu prune, legume natur si piure de mazare

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Iepure cu prune, legume natur si piure de mazare
2:00 h
(1)
Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Iepure la cuptor cu bacon si varza murata calita

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Iepure la cuptor cu bacon si varza murata calita
3:00 h
(1)
Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Cotlet de porc cu garnitura de mazare

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Cotlet de porc cu garnitura de mazare
2:00 h
(1)
Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Cotlet de porc rasfatat cu unt aromat

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Cotlet de porc rasfatat cu unt aromat
45 min
(5)
Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Ceafa de porc cu hribi si top de cartofi rasi

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ceafa de porc cu hribi si top de cartofi rasi
45 min
(2)
Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Sarmalute in foi de varza

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Sarmalute in foi de varza
2:00 h
(3)
Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Salata de boeuf cu pulpa de porc

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Salata de boeuf cu pulpa de porc
2:15 h
(2)
Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Rata la cuptor, cu sos de portocale

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Rata la cuptor, cu sos de portocale
2:30 h
(5)
Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Pastrav cu orez

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Pastrav cu orez
45 min
(6)
Teo's Kitchen
Teo's Kitchen
Tocanita brasoveana

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Tocanita brasoveana
60 min
(22)