meriți să fii surprins
Pui basquaise

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Chef Florin Dumitrescu
Chef Florin Dumitrescu
Reteta semnata de Chef Florin Dumitrescu.

Ingrediente

1,2 kg kg Pulpe de pui Pulpa de pui
600 g g Ardei gras rosu Ardei gras rosu
150 g g Masline Masline
50 ml ml Vin de masa Vin de masa
(alb )
1 bucati bucata Lamai Lamaie
200 g g Ceapa galbena Ceapa galbena
10 g g Busuioc Busuioc
100 g g Cascaval ras Cascaval ras
100 g g Faina alba de grau Faina alba de grau
1 bucati bucata Oua Ou
2 catei catel Usturoi Usturoi
1 bucati bucata Ardei iute Ardei iute
(rosu)
0,5 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
120 ml ml Ulei de masline Ulei de masline

Pui basquaise

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(8)

Mod de preparare

Pulpele de pui dezosate se lasa in prealabil la frigider cu ulei de masline, sare si piper.

Se prajesc apoi in ulei de masline dupa care se scot si se lasa la scurs.Se toaca julienne, ardeiul gras si ceapa. Se pun intr-o cratita la calit si se lasa acoperite cu un capac.

Dupa ce ardeiul s-a calit se adauga maslinele, busuiocul si zeama de la o lamaie. Amestecul rezultat se pune intr-un vas ce poate fi bagat la cuptor si peste el se pun pulpele de pui prajite.

Se acopera totul cu cascaval ras si se baga la cuptor, la gratinat. Cand cascavalul este rumenit se poate servi. Pofta buna!

Aceasta reteta este recomandata de Chef Florin Dumitrescu.

2 oferte

Ulei de măsline extravirginUlei de măsline extravirgin
Ulei de măsline extravirgin
25.10 - 31.10
21,99Lei
Ardei gras mixArdei gras mix
Ardei gras mix
25.10 - 31.10
-33%
6,79
4,49Lei