
Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.
Arata favoriteAceasta reteta a fost eliminata de la favorite.
Arata favoriteEroare. Te rugam sa reincerci.
Ingrediente
600 g g | Piept de curcan Piept de curcan | |
50 g g | Parmezan ras Parmezan ras | |
50 g g | Migdale Migdale | |
2 lingurite lingurita | Cimbru Cimbru | |
2 legaturi legatura | Patrunjel Patrunjel | |
2 catei catel | Usturoi Usturoi | |
Mustar
Mustar (dupa gust) | ||
100 g g | Covrigei Covrigei | |
Sare de mare
Sare de mare (dupa gust) | ||
Piper negru
Piper negru (dupa gust) | ||
Legume wok
Legume wok (dupa gust) |
Add ingredients to existing shopping list or create new one
+ Create new shopping listPiept de curcan in crusta de ierburi si mustar
Reteta a fost apreciata
Reteta nu a fost apreciata
Eroare, te rugam sa reincerci.
Mod de preparare
Intr-un chopper, tocati patrunjelul, apoi adaugati bucatile de Crusti Croc Mini Bagel Snacks, migdalele, usturoiul, cimbrul, parmezanul si tocati pana cand obtineti un pesmet aromatic. Pe o farfurie puneti 2 linguri de mustar. Dati carnea prin mustar si apoi prin prin pesmetul aromatic.
Tapetati o tava cu hartie si copt si puneti bucatile de curcan in tava si dati la cuptor, timp de 45 de minute la 175 gradeC. Inainte de servire, lasati sa se odihneasca 10 minute.
Pentru garnitura, decongelati legumele, le fierbeti conform indicatiilor de pe ambalaj, le scurgeti bine si le serviti alaturi de pieptul de curcan in crusta de ierburi si mustar. Pofta buna!