meriți să fii surprins
Piept de curcan in crusta de ierburi si mustar

Aceasta reteta a fost adaugata la favorite.

Arata favorite

Aceasta reteta a fost eliminata de la favorite.

Arata favorite

Eroare. Te rugam sa reincerci.

Ingrediente

600 g g Piept de curcan Piept de curcan
50 g g Parmezan ras Parmezan ras
50 g g Migdale Migdale
1 lingurite lingurita Cimbru Cimbru
2 legaturi legatura Patrunjel Patrunjel
1 linguri lingura Cimbru Cimbru
2 catei catel Usturoi Usturoi
Mustar Mustar
(dupa gust)
100 g g Covrigei Covrigei
Sare de mare Sare de mare
(dupa gust)
Piper negru Piper negru
(dupa gust)
Legume wok Legume wok
(dupa gust)

Piept de curcan in crusta de ierburi si mustar

Reteta a fost apreciata

Reteta nu a fost apreciata

Eroare, te rugam sa reincerci.

60 min
(0)

Mod de preparare

Intr-un chopper, tocati patrunjelul, apoi adaugati bucatile de Crusti Croc Mini Bagel Snacks, migdalele, usturoiul, cimbrul, parmezanul si tocati pana cand obtineti un pesmet aromatic. Pe o farfurie puneti 2 linguri de mustar. Dati carnea prin mustar si apoi prin prin pesmetul aromatic.

Tapetati o tava cu hartie si copt si puneti bucatile de curcan in tava si dati la cuptor, timp de 45 de minute la 175 gradeC. Inainte de servire, lasati sa se odihneasca 10 minute.

Pentru garnitura, decongelati legumele, le fierbeti conform indicatiilor de pe ambalaj, le scurgeti bine si le serviti alaturi de pieptul de curcan in crusta de ierburi si mustar. Pofta buna!